'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η Microsoft έκανε την… κηδεία του iPhone!!!!

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Windows Phone 7, νέου λειτουργικού συστήματος για κινητά τηλέφωνα, και την ελπίδα πως θα ανακτηθεί η χαμένη θέση στην αγορά των smartphones, εκατοντάδες υπάλληλοι της Microsoft παρακολούθησαν ένα σκετσάκι που πραγματευόταν την “κηδεία” του iPhone. 

Το σκετς, όπως αποκάλυψε το πρακτορείο Reuters, ολοκληρώθηκε με χορευτικές κινήσεις σε στιλ «Micheal Jackson» υπό τους ήχους του Thriller.

Το Windows Phone 7, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, θα είναι η τελευταία ευκαιρία της εταιρείας να αντιμετωπίσει των ανταγωνισμό των iPhone, καθώς και των κινητών τηλεφώνων με το λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου λογισμικού της Microsoft είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου, ενώ οι πρώτες συσκευές αναμένονται στην αγορά πριν από τα Χριστούγεννα από τις Samsung και HTC.

Με οθόνη αφής, οι νέες συσκευές Windows Phone εμφανίζουν τα εικονίδια των εφαρμογών ως πλακάκια, τα οποία ο χρήστης μπορεί να μετακινεί επάνω στην οθόνη.

Ο Μπράιαν Κιν, αναλυτής της εταιρείας αμοιβαίων κεφαλαίων Alpine, που διαθέτει μετοχές της Microsoft, αμφισβήτησε το κατά πόσο οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και οι κατασκευαστές θα ενδιαφερθούν να υιοθετήσουν το Windows Phone 7 στα προϊόντα τους.

Σημείωσε ακόμα ότι παρά τις βελτιώσεις δεν είναι εμφανές ότι τα Windows 7 είναι καλύτερα από ό,τι κυκλοφορεί ήδη στην αγορά, πλην του ότι μπορεί να συνεργάζονται καλύτερα με την πλατφόρμα Windows.
Η τελευταία απόπειρα της Microsoft να λανσάρει ένα δικό της κινητό τηλέφωνο στην αγορά με τη συσκευή Kim, υπήρξε αποτυχημένη, καθώς το μοντέλο αποσύρθηκε σε λιγότερο από τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία της.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ComScore, η Microsoft ελέγχει σήμερα το 12% της αγοράς λειτουργικών συστημάτων για smartphone. Αυτό σημαίνει ότι κατέχει την τέταρτη θέση μετά τη RIM, που κατασκευάζει τα BlackBerry, την Apple και τη Google.






Πηγή: Cosmo.gr
http://www.otherside.gr/2010/10/microsoft-kideia-iphone-video/#ixzz11gSEYUe0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου