'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Προκήρυξη στο Internet μόνο για λίγους!!!

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010, δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο η προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, (με ημερομηνία 4-10-2010) σχετικά με τον διαγωνισμό για την πλήρωση 80 κενών οργανικών θέσεων δόκιμων Ειρηνοδικών Δ’ Τάξεως. Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 6η Δεκεμβρίου 2010.

Στο σημείο 7, - των δικαιολογητικών που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό - αναφέρεται, ότι για να πάρει κάποιος μέρος σε αυτόν θα πρέπει να έχει καταθέσει βεβαίωση του γραμματέα του δικαστικού συμβουλίου του οικείου Πρωτοδικείου στο δικαστικό συμβούλιο «δύο μήνες πριν από την έναρξη του διαγωνισμού», δηλαδή μέχρι τις 6-10-2010, δηλαδή μέχρι χθες.


Επί της ουσίας, οι δικηγόροι που ήθελαν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό είχαν μία ημέρα στη διάθεσή τους για να καταθέσουν τα δικαιολογητικό.


Αν είναι αβλεψία – που προφανώς δεν είναι – τότε το υπουργείο απαρτίζεται από ανόητους. Αν όμως πρόκειται για σκοπιμότητα – κάτι που είναι προφανές – τότε μόνο οι «μιλημένοι» κατάφεραν να καταθέσουν εγκαίρως τις αιτήσεις τους.


Αρκετοί ήταν εκείνοι που επικοινώνησαν με τη zougla.gr διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός. Το Διαδίκτυο βρίθει σχολίων για αυτό το νέο σκάνδαλο. Αυτή την ώρα, όπως μας ενημέρωσαν, στα δικαστήρια στην Ευελπίδων επικρατεί ένταση. Αν έτσι επιλέγονται οι δικαστές, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε; Ο κ. Καστανίδης ως αρμόδιος υπουργός τι έχει να πει;


zougla.gr
http://www.madata.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου