'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παίκτης του Παναθηναϊκού ούρησε στη φυσούνα του «Καμπ Νου»!!!

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλε η UEFA σε παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, ούρησε στη φυσούνα των αποδυτηρίων του «Καμπ Νου»!

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», το περιστατικό έλαβε χώρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» (το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται), αναγκάστηκε να κάνει την ανάγκη του στη φυσούνα, καθώς εκείνη την ώρα η πόρτα των αποδυτηρίων ήταν κλειδωμένη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Προφανώς ο παίκτης όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι, πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του». 

Να θυμίσουμε ότι οι αλλαγές του Παναθηναϊκού ήταν στο 64' Καραγκούνης αντί Κατσουράνη, στο 70’ Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού, στο 80’ Νίνης αντί Λέτο. 


e-soccer.gr
http://www.angelz.gr/

2 σχόλια: