'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Μία γκάφα που κάνει το γύρο του κόσμου!!!

Mια γκάφα που εδώ και λίγα 24ωρα κάνει τον γύρο του κόσμου έκανε ο πρόεδρος των αγώνων στίβου της Ινδικής Κοινοπολιτείας, ο οποίος κατάφερε να μπερδέψει την Camilla με την πριγκίπισσα Diana! Θα μας πείτε μοιάζουν κιόλας και είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς…

Πώς τα κατάφερε τώρα ο πρόεδρος να αποκαλέσει την Camilla, (το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο) με την αείμνηστη - και παρεμπιπτόντως πανέμορφη - Diana παραμένει άγνωστο. 


Το περιστατικό συνέβη όταν ο Suresh Kalmadi, στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά την τελετή έναρξης των αγώνων, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι η πριγκίπισσα Diana ήταν εδώ!» Λίγο αργότερα, έσπευσε να διορθώσει τα λεγόμενά του. Το «έσωσε» το θέμα  λέγοντας, «με συγχωρείτε, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης!».

Την Diana θα είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος. Θα μας πείτε, ποια να είχε, την Camilla; Λίγες ώρες πριν, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε βρεθεί στις κερκίδες γηπέδου όπου διεξάγονταν αγώνες και όπως δήλωσαν εκπρόσωποι των Αρχών της Ινδίας, φέρεται να αναρωτήθηκε «μα που πήγαν όλοι;» Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Κάρολος πρόσεξε πως οι θέσεις στο στάδιο όπου βρισκόταν ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου ήταν άδειες. 

Ο Κάρολος και η Camilla πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ινδία. Το χρειαζόταν άλλωστε ιδίως ο Κάρολος το ταξιδάκι του, ύστερα από τις αποκαλύψεις που ήλθαν στο φως τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις. Η ίδια η σύζυγός του έβγαλε στην φόρα τα προσωπικά του, λέγοντας ότι όχι μόνον είναι gay, αλλά τους τελευταίους μήνες διατηρούσε σχέση με έναν από τους υπηρέτες της Βρετανικής Βασιλικής οικογένεια

Αυτή είναι σύζυγος. Πάρ’την στο γάμο σου και θα καλοπεράσεις…


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου