'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Άφησε πίσω του δεκάδες χήρες και 300 ορφανά!!!

Ονομάζονταν Ακούκου και φαίνεται ότι του έκανε πολύ... κούκου.!

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο συμπαθής κενυάτης, που αποδήμησε εις Κύριον στις αρχές της εβδομάδας, μόνος του θα έλυνε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας σε χώρες όπως η δικιά μας. Βλέπετε, άφησε πίσω του 300 παιδιά, αφού στην διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του παντρεύτηκε 130 φορές και έλαβε 85 διαζύγια!

H  φήμη του Ακούκου ξεπέρασε τα στενά σύνορα της πατρίδας του. Τον πρώτο του γάμο τον πραγματοποίησε στην περιοχή Ντίουα, 370 χλμ. δυτικά του Ναϊρόμπι, κοντά στη λίμνη Βικτόρια. Γρήγορα όμως αντιλήφθηκε ότι ήταν γεννημένος γυναικάς και μεγάλος καρδιοκατακτητής και αποφάσισε να συνάψει και δεύτερο γάμο, και τρίτο, και τέταρτο και δέκατο και... εκατοστό.

Βέβαια, τυπικά το Σύνταγμα της Κένυας απαγορεύει την πολυγαμία. Ωστόσο υποχωρεί και κάνει εξαιρέσεις στις περιπτώσεις ορισμένων φυλών, όπως αυτή στην οποία άνηκε ο Ακούκου, προκειμένου να τηρηθούν οι φυλετικές παραδόσεις. Έτσι ο ήρωάς μας σύναπτε τον ένα γάμο πίσω από τον άλλο – και άφηνε παράλληλα και ενθύμιο από τρία κατά μέσο όρο παιδιά σε κάθε του γυναίκα!

Ο Ακούκου πέθανε σε ηλικία 94 ετών, αν και στην Kένυα το προσδόκιμο ζωής δεν ξεπερνά τα 55 έτη.Τελευταία φορά παντρεύτηκε μία 18χρονη το 1997. Τότε σταμάτησε αυτό το ευγενές σπορ,  έχοντας συνάψει συνολικά 130 γάμους, από τους οποίους όμως οι 85 οδηγήθηκαν σε... διαζύγιο. Γιατί άραγε; Πάντως, ο μύθος του αναφέρει ότι θυμόταν κανονικά το όνομα από καθένα από τα 300 παιδιά του αλλά και ποια ήταν η μητέρα τους...


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου