'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Κατηγορείται για βιασμούς και φόνους ο πιλότος της Ελισάβετ...!!!

Σοκ προκαλεί στην βρετανική κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι ένας από τους πιλότους που χρησιμοποιούσε για τα αεροπορικά της ταξίδια η βασιλική οικογένεια, με τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχει πετάξει και η Ελισάβετ, κατηγορείται για βιασμούς και δολοφονίες.

Πρόκειται για τον συνταγματάρχη Ράσελ Γουίλιαμς, ο οποίος κατηγορείται σήμερα ότι σκότωσε δυο γυναίκες, επιτέθηκε σεξουαλικά σε άλλες δυο, ενώ διέρρηξε συνολικά 82 σπίτια για να κλέψει... γυναικεία εσώρουχα!

Οι κοπέλες που κατά την αστυνομία είναι θύματά του είναι η 38χρονη Μαρί Κομό και η 27χρονη Τζέσικα Λόιντ, που πέθαναν από ασφυξία. Παράλληλα, ο Ράσελ Γουίλιαμς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε άλλες δυο γυναίκες.

Ο συλληφθείς θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στο Οντάριο του Καναδά εντός των επόμενων ημερών και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα δηλώνει ένοχος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Και ο άνθρωπος αυτός, λόγω της εργασίας του, ήταν εκείνος που είχε στα χέρια του την τύχη της βασίλισσας αλλά και δεκάδων άλλων προσωπικοτήτων...

http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου