'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τον απέλυσαν… τηλεφωνικώς την ώρα του αγώνα!!!!


Έχουμε ακούσει για απόλυση προπονητή μέσα σε ένα 24ωρο από τη στιγμή που προσελήφθη, για απόλυση και επαναπρόσληψη μέσα σε μία εβδομάδα ακόμη και πολλά άλλα γραφικά περιστατικά. Πρώτη φορά όμως ακούμε για τηλεφωνική απόλυση και μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα!


Το περιστατικό συνέβη στην Αγγλία όπου η Τσίτσεστερ αντιμετώπιζε τη Ρέντχιλ για το Κύπελλο Σάσεξ.


Ο προπονητής της Τσίτσεστερ, Μαρκ Πάουλτον, έβλεπε τους παίκτες του να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-1 όταν χτύπησε το κινητό του. Ήταν ο πρόεδρος της ομάδας που του ανακοίνωνε την απόλυση του!


«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πρέπει να είμαι ο πρώτος προπονητής που λαμβάνει τέτοιο τηλεφώνημα για να του πουν πως απολύεται. Η ομάδα είναι ένα παντελώς χάλια και μέσα σ' αυτό το χάος, είναι καλύτερα που έφυγα» τόνισε ο πικραμένος που θα λάβει και μια μικρή αποζημίωση ή για την ακρίβεια πολύ μικρή μιας και ο μισθός του ήταν 200 λίρες τη βδομάδα…!


Ο κ. Πάουλτον, πάντως, δε θα μείνει άνεργος καθώς έχει στην κατοχή του εταιρεία security την οποία και διευθύνει: «Συνέβησαν πολλά από τη στιγμή που ανέλαβα την Τσίτσεστερ, φοβόμουν πως μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι η πιο χαώδης κατάσταση που έχω συναντήσει».


Η διοίκηση της Τσίτσεστερ, από την άλλη, αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο. Τηλεφωνικά δοκίμασε κανείς…;

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου