'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γνωστός ο δολοφόνος Ζουγανέλη..!!

Στην εκδοχή ότι ο δολοφόνος του Δ.Ζουγανέλη ήταν γνωστό του πρόσωπο καταλήγουν οι αρχές. Ο δράστης πήρε τον ψηφιακό δίσκο από το κλειστό κύκλωμα και κλείδωσε τις πόρτες πριν εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω τον νεκρό.

Την άκρη του νήματος στην άγρια δολοφονία του συνιδιοκτήτη του Remezzo στη Μύκονο και πασίγνωστου στον κόσμο του καλλιτεχνικού στερεώματος, Δημήτρη Ζουγανέλη, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο νησί χθες στις 5 το απόγευμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις και μέχρι να εξετάσει το πτώμα του 67χρονου επιχειρηματία, ο δράστης ή οι δράστες σκότωσαν χτυπώντας στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα περίπου στις 10 χθες το πρωί, αλλά καθώς μένει μόνος του, τον βρήκε νεκρό η καθαρίστρια το απόγευμα, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την έρευνα των αρχών.

Οι δράστες είχαν επίσης αφαιρέσει προσεκτικά τον ψηφιακό δίσκο από το σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο εσωτερικό του σπτιού, είχαν κλειδώσει όλες τις πόρτες και δεν είχαν αφήσει πίσω τους ίχνη πάλης ή κάτι που θα μπορούσε να δώσει ενδείξεις για τα αίτια της άγριας δολοφονίας.

Η Μύκονος είναι ανάστατη, καθώς ο 67χρονος Δημήτρης Ζουγανέλης ήταν πασίγνωστος τόσο στο νησί και τη νυχτερινή του ζωή, όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με πολλούς καλλιτέχνες και ηθοποιούς.

Το πρωί, έφθασαν ιατροδικαστής από την Αθήνα και ομάδα ερευνητών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ξεκινήσει συστηματική συλλογή αποτυπωμάτων και ιχνών που μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι πρώτες ενδείξεις πάντως, συγκλίνουν ότι ο δράστης ΄ξ οι δράστες ήταν γνωστοί του επιχειρηματία, καθώς ούτε ίχνη διάρρηξης βρέθηκαν, ούτε -όπως κατέθεσαν άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος- είχε αντιδικία με κάποιον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου