'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Πλήρης ανατροπή στη δίκη Ριζάι

Ανατροπή για την περίφημη Σούλα, που οργάνωσε και συμμετείχε στην απόδραση των Αλκέτ Ριζάι και Βασίλη Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο, καθώς κανείς από τους πιλότους δεν αναγνώρισε τη φίλη του Ριζάι που συνελήφθη. 

Αναβλήθηκε για τις 20 Οκτωβρίου η δίκη.

Κανένας μάρτυρας που κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας δεν γνώρισε στο πρόσωπο της συντρόφου του Αλκέτ Ριτζάι, τη καταζητούμενη ξανθιά γυναίκα, τη λεγόμενη Σούλα που νοίκιασε το ελικόπτερο, με το οποίο έγινε η κινηματογραφική απόδραση των Αλκέτ Ριζάι και Βασίλη Παλαιοκώστα στις 22 Φεβρουαρίου του 2009 από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η δίκη διακόπηκε και θα επαναληφθεί τη Δευτέρα, καθώς από τις μέχρι στιγμής καταθέσεις, το μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον της λεγόμενης Σούλας, είναι ότι εμφανίστηκε ως ενοικιάστρια στο σπίτι που έμενε ο Ριτζάι, στο Αλεποχώρι.

Ο πρώτος από τους μάρτυρες που κατέθεσε ήταν ο πιλότος του ελικοπτέρου Ηλίας Θεοφιλόπουλος, ο οποίος δήλωσε επανηλειμμένα ότι δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο της Σούλας, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να πάρω έναν άνθρωπο στον λαιμό μου». 

Ο Ηλίας Θεοφιλόπουλος, εξιστορώντας τα γεγονότα κατέθεσε ότι μια γυναίκα με το όνομα Αλεξάντροβα νοίκιασε το ελικόπτερο, λέγοντας ότι θα είναι παρέα με τον σύντροφό της και ότι από το γήπεδο της Ιτέας ήθελαν να μεταφερθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο ίδιος ανέφερε ότι μετά την επιβίβασή της στο ελικόπτερο, η γυναίκα με την απειλή μαχαιριού και ο φίλος της, κρατώντας χειροβομβίδα, μου είπαν ότι πρέπει να πάω πάνω από τον Κορυδαλλό. «Εκεί κατάλαβα ότι έχουμε μία υπόθεση καρμπόν με την προηγούμενη απόδραση στη φυλακή», είπε ο πιλότος του επίμαχου ελικοπτέρου.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι στο ελικόπτερο μπήκαν οι Ριζάι και Παλαιοκώστας, ενώ ο δεύτερος μετά τα διόδια του υπέδειξε το σημείο προσγείωσης. Μετά την προσγείωση ο Ριζάι, η Αλεξάντροβα και ο άλλος άνδρας πήδηξαν έξω, ενώ ο Παλαιοκώστας πριν φύγει του έβαλε μία κουκούλα στο κεφάλι.

Κατάθεση έδωσε επίσης, ο σωφρονιστικός υπάλληλος Λάμπρος Ζαμπέλης, φύλακας στο προαύλιο από όπου έγινε η απόδραση και ο οποίος δεν αναγνώρισε τη Σούλα, εξαιτίας του σκούφου που φορούσε η γυναίκα.

Ακολούθως και ο δεύτερος πιλότος του ελικοπτέρου Παναγιώτης Σπανός, ο οποίος λίγες ημέρες πριν από την απόδραση  είχε μεταφέρει την Αλεξάντροβα στην Αράχοβα είπε χαρακτηριστικά ότι η Αλεξάντροβα ήταν 1,65, 35 ετών με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια και ουδεμία σχέση είχε με την παρευρισκόμενη στην αίθουσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου