'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

3.5 χρόνια φυλάκιση σε τραπεζικό υπάλληλο για κατάχρηση!!!

Ποινή φυλάκισης τριάμισι χρόνων εναντίον 38χρονου τραπεζικού υπαλλήλου από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, για υπόθεση κατάχρησης χρηματικού ποσού 1 εκατομμυρίου, 245 χιλιάδων ευρώ  επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα.


Οπως αναφέρθηκε στο Κακουργιοδικείο, ο 38χρονος εργαζόταν σε υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας στο Παραλίμνι από τα ταμεία της οποίας «έκανε φτερά» το ποσό του 1 εκατομμυρίου, 245 χιλιάδων ευρώ. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες κατά το 2007 και τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε αναλάβει το ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ο 38χρονος, ο οποίος είναι νυμφευμένος και πατέρας ενός 11χρονου παιδιού, παραδέχθηκε ενοχή και στις 193 συνολικά κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του. Οι πλείστες κατηγορίες που αντιμετώπιζε αφορούσαν κατάρτιση και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων ενοικιαγοράς, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών επιταγών καθώς και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. 

Στο Κακουργιοδικείο αναφέρθηκε επίσης ότι τα χρήματα που καταχράστηκε ο κατηγορούμενος δεν τα επέστρεψε μέχρι σήμερα στα ταμεία της τράπεζας όπου εργαζόταν. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 38χρονου, αγορεύοντας στο δικαστήριο για μετριασμό της ποινής, ανέφερε ότι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που ο πελάτης του καταχράστηκε, το εξόδευσε σε ποδοσφαιρικά στοιχήματα.

Κατά την επιμέτρηση της ποινής λήφθηκε υπόψη το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή και συνεργάστηκε με τις ανακριτικές αρχές. 

http://katohika.blogspot.com/2010/10/35_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου