'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Είχε ... επιχειρήματα!!!

Αυστραλός που αφού ήπιε μια θάλασσα αλκοόλ, έδειξε τα... προσόντα του στους θαμώνες μιας παμπ, υποστήριξε ότι δεν θα έπρεπε να συλληφθεί και να πληρώσει πρόστιμο, καθώς δεν ήταν προικισμένος και η προσβολή ήταν μικρή!

Πιο γελοία δικαιολογία από αυτή που σκέφτηκε ένας Αυστραλός για να μην πληρώσει πρόστιμο δεν πρέπει να έχει ακουστεί, χωρίς να είμαστε βεβαίως απολύτως σίγουροι, καθώς η βλακεία ως γνωστόν δεν έχει όρια.

Ένας μεθυσμένος άνδρας που έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μια παμπ υποστήριξε στην αστυνομία ότι δε θα έπρεπε να κατηγορηθεί για προσβολή της δημοσίας αιδούς γιατί το μέγεθος του πέους του είναι μικρό.

Ο Τίμοθυ Σκοτ Κλάρκ κατέβασε τα παντελόνια του μπροστά σε αρκετούς θαμώνες της παμπ ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που απαθανάτισαν τη στιγμή ή το όντως μικρό πέος του.

Ωστόσο, όταν η αστυνομία ήρθε για να τον συλλάβει εκείνος τους είπε ότι το νόμιζε πως δε θα έπρεπε να συλληφθεί αφού δεν είναι και τόσο προικισμένος.

Οι αστυνομικοί φυσικά δεν τον πήραν στα σοβαρά και τον συνέλαβαν για ανάρμοστη συμπεριφορά  ενώ ο ίδιος αφού είδε ότι η δικαιολογία δεν ήταν και τόσο πειστική δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Τώρα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 300 δολαρίων.

http://news247.gr/kosmos/paraksena/epikalesthke_to_megethos.606848.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου