'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί χτύπησαν 25χρονο με νοητκή στέρηση

Κ
αταγγελία για ξυλοδαρμό νεαρού Πατρινού, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, από τρεις αστυνομικούς έχει γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνσης Αχαίας. 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ένας 25χρονος κινείτο στην περιοχή της πλατείας Νόρμαν και συγκεκριμένα στην οδό Άστιγγος, όταν τρεις αστυνομικοί τον σταμάτησαν. 

Ο νεαρός είναι γνωστός στην κοινωνία της Πάτρας για την καλοσύνη, την αθωότητα και την ηρεμία του, προφανώς όμως δεν θα τον ήξεραν καλά οι αστυνομικοί. 

Ο 25χρονος δεν είχε ταυτότητα, οι αστυνομικοί άρχισαν να τον «πιέζουν» για να δώσει απαντήσεις (προφανώς αρχικά δεν είχαν καταλάβει το πρόβλημά του) και τότε εκείνος άρχισε να φωνάζει! 

Ε, αυτό ήταν. Σύμφωνα με την καταγγελία οι αστυνομικοί τον «στρίμωξαν» σε μία γωνία και άρχισαν να τον πιέζουν. Ο 25χρονος δέχθηκε χτυπήματα και έτσι υπέστη κάταγμα στο ένα χέρι, ενώ πονά στα πλευρά και άλλα μέρη του σώματός του. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε ενήμερος για το θέμα και πρόσθεσε πως η αστυνομία διερευνά τις καταγγελίες. 

http://dete.gr/news.php?article_id=10581

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου