'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Αντώνη Ρέμου σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ!!!!!!

(Εμείς το είχαμε πει, ότι ο Ρέμος θα έχει τραβήγματα με το ΣΔΟΕ και τη δικαιοσύνη.
Είναι πολλά και ανοικτά τα μέτωπα που έχει)

Είναι γνωστό ότι ο Αντώνης Ρέμος είναι ο τραγουδιστής που έχει εντοπιστεί από το ΣΔΟΕ να έχει κάνει ίσως τις περισσότερες παραβάσεις από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη. Είναι ο καλλιτέχνης που ήταν μέρος του σκανδάλου στο περίφημο N’ammos της Μυκόνου, όπως επίσης και σε μπουζουκτσίδικο της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκε να μην έχει δηλώσει το πολυτελές αυτοκίνητό του στην εφορία!


Ο Αντώνης Ρέμος, λοιπόν, μέσα απ’ όλες αυτές τις καταστάσεις, είναι... κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο και τώρα έσκασε ακόμα μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στον καλλιτέχνη.


Η εταιρεία Sony ζητά από τον Ρέμο 1 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα ο δημοφιλής καλλιτέχνης να μην μπορεί να μεταβιβάσει κανένα περιουσιακό του στοιχείο και να δεσμεύονται επίσης και όλες οι καταθέσεις του.


Με άλλα λόγια, η δισκογραφική Sony, εξαιτίας της διαμάχης που έχει με τον καλλιτέχνη, κατάφερε να δεσμεύσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.


Πληροφορίες λένε ότι εκτός από αυτή την εξέλιξη, ο Αντώνης Ρέμος θα έχει να αντιμετωπίσει και ένα τσουχτερό πρόστιμο από τον ΣΔΟΕ.


Πηγή:enimerwsi
http://alepounews.blogspot.com/2010/10/blog-post_3345.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου