'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κατάρες σε γαμήλια τελετή!!!!!!! (VIDEO)

Το ερωτευμένο ζευγάρι των "δυτικών",ήθελε να ανανεώσει τα δεσμά του γάμου του. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, επέλεξε τις ρομαντικές Μαλδίβες και το πολυτελές Θέρετρο Vilu Reef resort για να "ξαναπαντρευτούν" με μια τελετή βασισμένη στα τοπικά έθιμα, την οποία και οργάνωνε το ξενοδοχείο.

Ο νύφη και ο γαμπρός συμμετείχαν ευτυχισμένοι την τελετή, πιστευόντας ότι δεχόταν τις ευλογίες και τις ευχές του "ιερέα" και του προσωπικού του συγκροτήματος, που παρευρισκόταν ως "μάρτυρες". Αυτό όμως που γινόταν στην πραγματικότητα ήταν ότι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου τους "έψαλλαν" με προσβλητικές εκφράσεις και βρισιές, όπως "άπιστοι", " γουρούνια ", αλλά και κατάρες για αυτούς και τα παιδιά τους!

Φυσικά, το ζευγάρι δεν καταλάβαινε τίποτα και χαμογελούσε ευτυχισμένο καθώς οι "προσευχές" λεγόταν στην τοπική διάλεκτο Ντιβεχί. Μάλιστα, όταν κατα τη διάρκεια της "τελετής" η νύφη έσκυψε για να φυτέψει έναν κοκοφοίνικα, άρχισαν όλοι να κάνουν προσβλητικά σχόλια σχόλια για το στήθος της !

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις όταν το video ανέβηκε στο youtube, προφανώς από κάποιο μέλος του προσωπικού, σαν πλάκα. Τότε όμως αποδείχθηκε η εξευτελιστική συμπεριφορά των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, οι οποίοι φυσικά απολύθηκαν άμεσα.

Τόσο το υπουργείο Τουρισμού όσο και το υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασαν την οργή και την ανησυχία τους τους για το γεγονός και διέταξαν άμεση έρευνα, καθώς ο τουρισμός είναι η βασική πηγή εσόδων στις Μαλβίδες.

Δείτε στο βίντεο όλη την εξευτελιστική "τελετή" μεταφρασμένη στα αγγλικά και θα καταλάβετε το μέγεθος των κατάρων και των βρισιών που δέχθηκε το άτυχο ζευγάρι!



Πηγη : real.gr
TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου