'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι ενέκριναν δάνειο για ... να πληρωθούν οι αποζημιώσεις τους!!!!

Ένα δάνειο ύψους 160.000 ευρώ ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Πορταριάς, κατά πλειοψηφία μάλιστα, για να λάβουν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι τα δικά τους χρήματα.

Η εισήγηση ήρθε στις αρχές του καλοκαιριού από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον προϊστάμενο της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου, σύμφωνα όμως με τον δημοτικό σύμβουλο Πορταριάς, Θανάση Δρόσο, ο οποίος και καταγγέλλει το γεγονός στη zougla.gr, ήταν επιθυμία της παράταξης της πλειοψηφίας.


Θα είχε βέβαια μεγάλη σημασία το ποιος εισηγήθηκε το θέμα, αν δεν είχε τύχει τέτοιας… επιδοκιμασίας από το σύνολο των αιρετών του συγκεκριμένου δήμου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Δρόσος, σε τέτοιες εποχές το να χρεώνεις έναν μικρό δήμο στις τράπεζες για να πληρωθούν οι παραστάσεις της εκλεγμένης αρχής, είναι τουλάχιστον μη ηθικό.

Υπέρ της λήψης δανείου ψήφισαν 9 από τους 13 συμβούλους, οι οποίοι, είναι αλήθεια, δεν έχουν λάβει τα χρήματα που τους αναλογούν για το 2009. Το ζήτημα που θέτει τώρα ο κύριος Δρόσος, ένας εκ των μειοψηφούντων της συγκεκριμένης συνεδρίασης, είναι το εξής: Ποιος θα κληθεί να αποπληρώσει τους τόκους;

Μα, φυσικά, οι δημότες Πορταριάς.!


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=192557&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου