'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ρέθυμνο: Αιμόφυρτος μπροστά στη μητέρα του! Απόπειρα αυτοκτονίας ή μήπως...!!!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 18χρονος από τον Μυλοπόταμο - Η αστυνομία εξετάζει προσεχτικά όλα τα ενδεχόμενα...

Ο 18χρονος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι. Το μεσημέρι, τοπικά μέσα είχαν μεταδώσει ότι ο 18χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Η πληροφορία διαψεύστηκε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε το πρωί, από τους οικείους του, αρχικά στο κέντρο υγείας Περάματος όταν τραυματίστηκε ενώ επεξεργαζόταν πυροβόλο όπλο, παρουσία της μητέρας του και κάποιου φίλου του στο σπίτι του, στο χωριό Κυνηγιανά του δήμου Μυλοποτάμου.


Η κρισιμότητα της κατάστασής του, οδήγησε τους γιατρούς στο κέντρο υγείας Περάματος στο Ρέθυμνο, να διακομίσουν τον έφηβο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εκεί διασωληνώθηκε. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη για τις επόμενες ώρες την πορεία της υγείας του.


Το ενδεχόμενο ο νεαρός να αυτοπυροβολήθηκε θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του, εξετάζεται από την αστυνομία αλλά δεν συγκεντρώνει για την ώρα πολλές πιθανότητες. Οι αρχές που ενημερώθηκαν καθυστερημένα για το περιστατικό συνεχίζουν τις έρευνες και θεωρούν πως τις επόμενες μέρες θα λάμψει η αλήθεια...



newsit
http://www.ierosagon.org/2011/01/blog-post_6544.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου