'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Μήνυση εναντίον της Microsoft!!!

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ η οποία φέτος προσπάθησε ανεπιτυχώς να μηνύσει τη Microsoft για επιπλέον χρεώσεις για να υποβιβάσει... τα Windows Vista σε XP, έρχεται με άλλη αγωγή κατά της εταιρείας λογισμικού.

Η Emma Alvarado από το Λος Άντζελες, υπέβαλε καταγγελία σε ομοσπονδιακό δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Η Alvarado ζήτησε από τον ομοσπονδιακό δικαστή της Καλιφόρνια, να παραχωρήσει την υπόθεση, δίνοντας τη δυνατότητα και σε άλλους πελάτες, εάν επιθυμούν, να μηνύσουν τη Microsoft.

Η γυναίκα κατά τη μηνυτήρια δήλωσή της, απαιτεί από τη Microsoft επιστροφή όλων των χρημάτων που προέρχονται από τις πωλήσεις της επιλογής υποβάθμισης.

Στην αρχική της αγωγή, ισχυρίστηκε ότι η Microsoft παραβίασε τη δεσπόζουσα θέση της στην αγορά, απαιτώντας από τους καταναλωτές να αγοράζουν υπολογιστές με εγκατεστημένο λογισμικό τα Vista και στη συνέχεια, τους προέτρεπε να τον «υποβαθμίσουν» σε XP.

Η καταγγελία της βασιζόταν σε ισχυρισμούς ότι η Microsoft ανάγκασε άτομα που «έτρεχαν» Vista Basic να κάνουν μια πρώτη αναβάθμιση σε Vista Business ή Vista Ultimate και στη συνέχεια να πληρώσουν για λήψη αδείας για XP Professional.


http://www.secnews.gr/archives/7907
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου