'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ξύλο μεταξύ αλλοδαπών και ξύλο μεταξύ ...αστυνομικών!!!!

Εντάξει, δυστυχώς έχουμε συνηθίσει στα πλακώματα μεταξύ αλλοδαπών σε διάφορες περιοχές της χώρας – αν και όχι στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. 

Επιπλέον, δεν.....είναι ασυνήθιστα τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και αστυνομικών σε στιγμές έντασης.

Αλλά ότι το ...αστυνομικό ρεπροτάζ θα κατέγραφε και ξύλο μεταξύ αστυνομικών, ήταν κάτι που μάλλον δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!

Το πρωτοφανές περιστατικό, ενδεικτικό ίσως και ενός γενικότερου κλίματος που επικρατεί στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., συνέβη στη Δράμα όπου κατώτεροι αστυνομικοί ήρθαν στα… χέρια με αξιωματικό και έφτασαν στο σημείο να τον οδηγήσουν στο τμήμα με χειροπέδες!

Παρά το γεγονός ότι το Αρχηγείο της Αστυνομίας δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι ο αστυνομικός διευθυντής που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα, αλλά έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον των αστυνομικών και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Δράμας.

Όπως υποστηρίζει ο αξιωματικός, σταμάτησε σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στήσει αστυνομικοί και τους ρώτησε αν χρειάζονται κάτι δηλώνοντας την ιδιότητά του.

Όμως, οι αστυνομικοί τον προσέβαλαν αγνοώντας τον βαθμό του.

Οι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί δεν τον αναγνώρισαν καθώς δεν υπηρετεί στην περιοχή και του ζήτησαν να αποχωρήσει. Εκείνος επέμεινε και τότε του ζήτησαν τα στοιχεία του… Όμως, σύμφωνα με την κατάθεση των αστυνομικών, ο αξιωματικός χτύπησε έναν από αυτούς με την πόρτα του αυτοκινήτου του και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο αστυνομικός διευθυντής!

Στο Λασήθι, τώρα, έκπληκτοι έμειναν οι περαστικοί και οι θαμώνες των καταστημάτων στον Άγιο Νικόλαο, όταν αντίκρισαν το ασυνήθιστο για την πόλη θέμα της ομαδικής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών και μάλιστα με πρωτοφανή αγριότητα! Χρειάστηκε η επέμβαση των διωκτικών αρχών για να πάρει τέλος ο καυγάς, που έστειλε τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο!

Οι μετανάστες ήταν γύρω στους 25 άνδρες διαφόρων εθνικοτήτων και άρχισαν να καυγαδίζουν, άγνωστο για ποια αιτία, στο πιο κεντρικό σημείο του Αγίου Νικολάου, την πλατεία Λίμνης. Λόγο με τον λόγο, ήρθαν στα χέρια και μετά έβγαλαν μαχαίρια με τα οποία άρχισαν να χτυπιούνται με μανία μπροστά στους εμβρόντητους κατοίκους της πόλης!

Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Λιμενικό και πρώτοι έφτασαν οι λιμενοφύλακες, που κατόρθωσαν να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους και συνέλαβαν έξι αλλοδαπούς οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στον τόπο της συμπλοκής ήταν πεσμένοι άλλοι τέσσερις μετανάστες, που έφεραν τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες...


http://www.protothema.gr
http://pikri-sokolata.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου