'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Το "Βαθύ λαρύγγι” έκανε και... βιομηχανική κατασκοπεία !!!!!

Βαρέλι δίχως πάτο δείχνουν ότι είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα “intelligence report” που έστελνε στη Siemens η κα “Μ”. 

Η πληροφοριοδότης δεν μετέφερε στον Μιχάλη Χριστοφοράκο μόνον τις πληροφορίες που συνέλεγε από τη Ρηγίλλης για τον Καραμανλή, τον Ρουσόπουλο και άλλους υπουργούς , αλλά και πληροφορίες από τα τεκταινόμενα στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.
Με δυο λόγια, με δεδομένο ότι η κα “Μ” δούλευε στον ΟΤΕ, κάρφωνε τους εργοδότες της στη Siemens η οποία είχε κάθε λόγο να επιζητεί να μαθαίνει τι γινόταν στο Μέγαρο της Κηφισίας, μιας και είχε πολλές συναλλαγές με τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών.


Διαβάστε τι έλεγε στον Μ. Χριστοφοράκο, με “intelligence report” , αρχές καλοκαιριού του 2006:

“Δεν θα ακούσω κανέναν πολιτικό ακόμα και αν πρόκειται για τον ίδιο τον Καραμανλή! Ο ΟΤΕ πρέπει να επιβιώσει και ο ίδιος και όχι να τον κατακρεουργούν οι δήθεν επιχειρηματίες της δήθεν ελεύθερης αγοράς. Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται από όλους μας!». 

Η κραυγή αγανάκτησης προερχόταν από τον πρόεδρο του ΟΤΕ Π. Βουρλούμη ο οποίος έδωσε εντολή να διακόψει ο ΟΤΕ κυκλώματα της Telepassport με αποτέλεσμα χιλιάδες πελάτες της Telepassport να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εναλλακτική τηλεπικοινωνιακή τους επιλογή.

Το παιγνίδι είναι γνωστό όπως και οι εκατέρωθεν δικαιολογίες. Ο ΟΤΕ επικαλείται τις οφειλές της Telepassport προς τον Οργανισμό και την ασυνέπεια του εναλλακτικού να πληρώνει το συμφωνημένο χρέος του. 

Και ενώ η ιδιωτική εταιρεία ισχυριζόταν ότι ήταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης των εναλλακτικών, σήμερα αποδεικνύεται η δεινή οικονομική θέση της Telepassport κάθε άλλο παρά ανθηρή ήταν με αποτέλεσμα μετά την εφαρμοσμένη απόφαση του ΟΤΕ να αναμένει και νέο κύκλο αντιπαράθεσης με αγωγές των συνδρομητών της που θεωρούν εαυτόν εξαπατημένο. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι οφειλές του εναλλακτικού τον οποίο διευθύνουν γνωστοί μάνατζερς του χώρου φθάνουν τα 6.4 εκατ. ευρώ”

Επίσης, ενημέρωνε τη Siemens για τα πιθανά έσοδα του ΟΤΕ:
“Μεταξύ 400 και 450 εκατ. δολαρίων μπορεί να ανέλθουν τα έσοδα του ΟΤΕ από την πώληση του 90% της Armentel, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, που βασίζονται στο γεγονός ότι η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει τουλάχιστον οκτώ.”
Και τέλος, γνωστοποιούσε στον Μ. Χριστοφοράκο, τις σχέσεις του Π. Βουρλούμη με άλλους επιχειρηματίες:

“Η διαιτησία αποφάνθηκε ότι ο ΟΤΕ οφείλει να καταβάλει στον Κοντομηνά 13,3 εκατ. ευρώ. Στον Οργανισμό η απόφαση αυτή προκάλεσε αγανάκτηση στην διοίκηση η οποία στράφηκε όλη κατά του νομικού τμήματος της εταιρείας καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή ο Π. Βουρλούμης είχε διαβεβαιώσεις ότι η απαίτηση του Κοντομηνά δεν στέκει νομικά και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δικαιωθεί”.

http://www.newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου