'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Βαρύς οπλισμός - Συλλήψεις και προσαγωγές

«Άρωμα» της οργάνωσης «Σέχτας Επαναστατών» έχουν σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις προσαγωγές, στις οποίες προχώρησε η αντιτρομοκρατική σε επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη.
Η φωτογραφία με τον οπλισμό της οργάνωσης 
"Σέχτα Επαναστατών"
Η φωτογραφία με τον οπλισμό της οργάνωσης "Σέχτα Επαναστατών"
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία, οι τέσσερις άνδρες εκτιμάται ότι σχετίζονται με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτίας» αλλά οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι εντοπίστηκαν στοιχεία που συνδέουν τους τέσσερις προσαχθέντες με τις δραστηριότητες της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

Η αντιτρομοκρατική ερευνά το ενδεχόμενο ορισμένα από τα όπλα που απεικονίζονται στην γνωστή προκήρυξη της όργανωσης «Σέχτα Επαναστατών» να ταυτίζονται με αυτά που βρέθηκαν στο γκαράζ επί της οδού Καισαρείας.


Η αντιτρομοκρατία διαρρέει ότι ένας από τους συλληφθέντες ανήκει στους επικηρυχθέντες με μεγάλο χρηματικό ποσό για την υπόθεση των «Ληστών με τα μαύρα».


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν επιχείρηση σε γκαράζ μέσα στο οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι υπήρχε κάποιου είδους οπλισμός.


Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα γνωστό αν και σε ποια οργάνωση ανήκουν οι προσαχθέντες με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως σχετίζονται  είτε με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» είτε με τη «Σέχτα Επαναστατών».


Σύμφωνα με το επίσημο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής προχωρούν σε προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι εξετάζονται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, πιθανόν στην «ΣΕΧΤΑ Επαναστατών».

Από το Παλαιό Φάληρο στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με πηγές της
αντιτρομοκρατικής η σύλληψη τριών ατόμων (ενός Γεωργιανού και δύο Ελλήνων) την Παρασκευή στην Καλλιθέα, στην οποία, μάλιστα, υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών, ήταν αυτή που οδήγησε στη σημερινή επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι χθεσινοί συλληφθέντες με τους σημερινούς προσαχθέντες πριν από μερικές ημέρες είχαν εντοπιστεί στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο.


Ένας από τους συλληφθέντες της Παρασκευής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός και επέδειξε αστυνομική ταυτότητα, τελικά, όπως αποδείχθηκε, έφερε μαζί του την κλεμμένα ταυτότητα ενός γιατρού από την Πάτρα.


Όπως ο ίδιος ο ύποπτος είπε στην Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκε, ότι είχε ραντεβού με τον έτερο συλληφθέντα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ονομάζεται Κωνσταντινίδης (ομογενής από τη Ρωσία) είναι κάτοικος Μενιδίου και ήθελε να του συστήσει τον Γεωργιανό για μια προσωπική τους υπόθεση.


Αφετηρία η οδός Θεμιστοκλέους

Ένα από τα σενάρια που διοχετεύονται από την αστυνομία, αναφέρει πως η χιονοστιβάδα των εξελίξεων άρχισε το πρωί του Σαββάτου με επιχείρηση-έρευνα της ΕΛΑΣ σε σπίτι στην οδό Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια.


Από ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά την έρευνα η αντιτρομοκρατική οδηγήθηκε στο γκαράζ της οδού Καισαρείας.


Έτσι ίσως να εξηγείται το γεγονός ότι μετά την επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων από την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Παρακολουθούσαν το γκαράζ από το 2009

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στη zougla.gr ο χώρος βρισκόταν υπό παρακολούθηση από το καλοκαίρι του 2009.

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν καλέσει, μάλιστα, την αστυνομία όταν είχαν αντιληφθεί την παρουσία των ατόμων που είχαν επιφορτιστεί με αυτή τη δραστηριότητα.


Οι αστυνομικοί τότε είχαν εντοπίσει τα άτομα αυτά, τα οποία στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν συνάδελφοί τους από άλλη υπηρεσία.


http://www.zougla.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου