'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η εξαθλίωση συναντά τη διαστροφή στην Πάτρα

Eνα ατελείωτο ερωτικό παζάρι, στο οποίο η ανθρώπινη αξιοπρέπεια καταπατιέται και η εξαθλίωση συναντά τη διαστροφή, στήνεται κάθε βράδυ στο λιμάνι της Πάτρας, όπου δεκάδες μετανάστες εκδίδονται για λίγα ευρώ.

Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, εν έτει 2010 άνδρες κάθε ηλικίας γίνονται έρμαια στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων που με αντάλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί, τους εξαναγκάζουν να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα σεξουαλικά τους πάθη. Να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις και έπειτα να χαθούν μέσα στο σκοτάδι σαν φαντάσματα.

Οι ερωτικές πιάτσες, εκεί όπου ο αγοραίος έρωτας έχει λάβει τον τελευταίο καιρό ανεξέλεγκτες διαστάσεις, δεν είναι κρυφές ούτε από τις διωκτικές αρχές ούτε από τους κατοίκους, οι οποίοι μόλις πέσει η νύχτα αμπαρώνουν τα σπίτια τους και κρύβονται πίσω από τις πόρτες. Οι ίδιοι φοβούνται να μιλήσουν, ενώ οι διωκτικές αρχές όσο και αν προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, μέχρι στιγμής δεν τα καταφέρνουν.


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην «Espresso» ο Π.Σ. (ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία γιατί φοβάται), ένας από τους πιο παλιούς κατοίκους της περιοχής και επαγγελματίας, «κάθε βράδυ τόσο στα εγκαταλειμμένα βαγόνια που βρίσκονται κοντά στον σταθμό και στο λιμάνι όσο και στο ερειπωμένο ξενοδοχείο “Μορέας”, επί της παραλιακής οδού, γίνονται Σόδομα και Γόμορρα. Μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα μόλις πέσει στο σκοτάδι βγαίνουν για πιάτσα» λέει και συνεχίζει: «Αυτοκίνητα, κυρίως υπερπολυτελή, σταματούν μπροστά τους και αφού παζαρέψουν μαζί τους για λίγα λεπτά, παίρνουν τους μετανάστες και τους οδηγούν σε φθηνά ξενοδοχεία, όπου αφού τους πλύνουν και τους ταΐσουν, τους εκμεταλλεύονται σεξουαλικά. Καμιά φορά τούς δίνουν και κάποιο φιλοδώρημα για τις υπηρεσίες τους».


Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, «αρκετές φορές πηγαίνουν και στο εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο “Μορέας”, το οποίο πριν μερικούς μήνες έπιασε και φωτιά, και επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις. Δεκάδες αλλοδαποί κατοικούν στο ξενοδοχείο περιμένοντας μήπως και καταφέρουν να κρυφτούν σε κάποιο από τα πλοία για Ιταλία. Ομως, είναι σχεδόν αδύνατον να καταφέρουν να πηδήξουν τα συρματοπλέγματα. Ετσι, μην έχοντας να φάνε, καταφεύγουν στην πορνεία. Το τι γίνεται εκεί μέσα δεν μπορεί να το φανταστεί ανθρώπινος νους».


Για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης έχει δημιουργηθεί μάλιστα και κίνημα πολιτών, τα μέλη του οποίου κάθε λίγο και λιγάκι καταφεύγουν στις αρχές ζητώντας να παρέμβουν. Η αστυνομία προχωρά σε συλλήψεις, αλλά οι μετανάστες δεν φαίνεται να πτοούνται.


espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου