'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Ο "Νοσοκομειακός" ήταν... μουρντάρης!!

Β
ρήκε τον μπελά του στέλεχος Νοσοκομείου της Πάτρας από το σύζυγο εργαζόμενης, ο οποίος εθίγη από τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπο της γυναίκας του! Το περιστατικό είναι παλιό, αλλά έχει και συνέχεια, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόσφατα δημιουργήθηκε και άλλο επεισόδιο! 

Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος «νοσοκομειακός» είναι ολίγον «μουρντάρης» (έστω και αν τα έχει τα χρονάκια του) και κολλούσε σε μία γυναίκα - επιστήμονα! Εκείνη, όμως... δεν χαμπάριαζε από τέτοια! 

Και όταν διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα και η «πλάκα» συνεχιζόταν, αποφάσισε να πει τα πάντα στον σύζυγό της! Το τι άκουσε ο «νοσοκομειακός» δεν περιγράφεται!

Μόνο που αποδείχθηκε «πουλερικό», αφού μπροστά στις απειλές του μαινόμενου συζύγου έκανε την «πάπια», ενώ στη συνέχεια «λάκισε» σαν... κότα! 

Οι ιστορίες, όμως, με τον συγκεκριμένο έχουν και συνέχεια. Πρόσφατα έγινε αντικείμενο συζήτησης στο χώρο εργασίας του, γιατί, όπως μάθαμε, στο πλαίσιο «πειράγματος» άλλων γυναικών, άρχισε να κάνει διάφορες αναφορές με εμπλοκή του ονόματος της Ανίτας Πάνια, αναφορές, όμως, που ήταν ιδιαίτερα προσβλητικές για τις παριστάμενες. 

Οι γυναίκες αντέδρασαν και μάλιστα κάποια είπε: «Θα το πω στον δικό μου και θα τον κάνει μπλε μαρέ»! Βέβαια, το πρόσχημα για τα όσα εκστόμισε ήταν... οι παρατηρήσεις που ήθελε να κάνει για την εργασία των γυναικών, όμως αυτές θα μπορούσαν να είχαν γίνει σε αυστηρό και σοβαρό τόνο και όχι με έντονα τα χαρακτηριστικά του χαβαλέ και πιθανόν των σεξουαλικών υπονοούμενων! 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος «νοσοκομειακός» θεωρείται άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της διοίκησης και μάλιστα έχει και υψηλά ιστάμενες προσβάσεις!

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου