'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Σκληρή παιδική πορνογραφία στα Γιάννενα...

Στη σύλληψη ενός 29χρονου οδήγησε η Αστυνομική Επιχείρηση που στήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο νεαρός άνδρας, που κατηγορείται για «πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατά συνήθεια» διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε διακίνηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω Ίντερνετ.

Οι άνθρωποι του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν σε ψηφιακή ανάλυση στα ηλεκτρονικά του ίχνη και έτσι ταυτοποιήθηκε ο κατηγορούμενος να κατέχει και παράλληλα να έχει διακινήσει στο διαδίκτυο, υλικό παιδικής πορνογραφίας, ιδιαίτερης σκληρότητας.

Σε συνέχεια αυτών και ύστερα από προγενέστερη ενημέρωση των Εισαγγελικών Αρχών, κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετέβη στην πόλη των Ιωαννίνων και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος.

Τα ανωτέρω ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου