'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ : Ομολογία σοκ για το πώς σκότωσαν το βρέφος τους!

Μέχρι και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τα όσα ομολόγησαν πως έκαναν στο αβάπτιστο βρέφος τους οι δύο γονείς. 

«Το παιδί έκλαιγε συνέχεια και δεν έτρωγε καθόλου», παραδέχθηκε η μάνα ενώ οι αστυνομικοί απέσπασαν την ομολογία και του πατέρα.
 
Είπαν ακόμη ότι δεν χτύπησαν το παιδί με κάποιο αντικείμενο παρά μόνο με τα χέρια. Αυτήν την ώρα και οι δύο βρίσκονται στο γραφείο του Εισαγγελέα της Πάτρας και σε λίγο θα οδηγηθούν και στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για το φρικτό τους έγκλημα σε βάρος του ίδιου τους του παιδιού, μόλις... 22 μηνών!
 
Το τραγικό αυτό έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή Λεύκα της Πάτρας. Οι γονείς έχουν άλλα δύο παιδιά ηλικίας 3 και 5 ετών αντίστοιχα. Όλοι στη γειτονιά γνώριζαν το δράμα. Η τσιγγάνα μάνα και ο ξυλουργός πατέρας αποτελούσαν αντικείμενο συζήτησης για τους κατοίκους της περιοχής λόγω των συχνών ξεσπασμάτων τους στα παιδιά τους.
 
«Σχεδόν κάθε βράδυ ακούγαμε φωνές και φασαρίες. Και κλάματα των παιδιών που δέχονταν ξύλο από τους δυο γονείς τους. Δεν μπορούσαμε όμως να πιστέψουμε ότι θα έφθαναν στο σημείο να... σκοτώσουν το μωρό τους», μας είπε ένας από τους γείτονες.
 
Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Καραμανδανειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας προχθές το βράδυ. Είχαν καλέσει ασθενοφόρο οι γονείς του και είχαν πει αρχικά ότι... βρήκαν έτσι το παιδί τους. Το παιδί μεταφέρθηκε όμως... νεκρό στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
 
Η ιατροδικαστική εξέταση της κ. Αγγελικής Τσιόλα έριξε φως στην υπόθεση. Η ίδια μίλησε για ξεκάθαρη περίπτωση κακοποίησης παιδιού. Οι γονείς κρατήθηκαν και συνελήφθησαν με εντολή εισαγγελικού λειτουργού, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μέχρι να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα ομολόγησαν τις πράξεις τους.
 
Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες ο ένας ρίχνει στον άλλον την ευθύνη για το μοιραίο χτύπημα, αυτό δηλαδή που προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους... 

http://dete.gr/news.php?article_id=15712

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου