'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αρνούνται απογραφή οι αστυνομικοί υπάλληλοι

Προσωρινή παύση... απογραφής έχει διαταχθεί για τους αστυνομικούς υπαλλήλους από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων που επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, θέματα ασφαλείας στον τρόπο που είναι προγραμματισμένη η απογραφή που ξεκινά από αύριο για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους.

Σε επικοινωνία του star.gr με τον αντιπρόεδρο και αρμόδιο γραφείου τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Καραδήμα Νικόλαο, ο ίδιος ανέφερε πως «δόθηκε εντολή από το Υπουργείο να μην προβεί κανείς εργαζόμενος του κλάδου μας σε απογραφή μέχρι να εξεταστούν τα αιτήματα που έχουμε θέσει».

Σύμφωνα με τον κ. Καραδήμα, «ο τρόπος με τον οποίο έχει επιλεχθεί να πραγματοποιηθεί η απογραφή, μέσω διαδικτύου, πιθανόν να εγκυμονεί κινδύνους από κενά ασφαλείας σε λίστες, οι οποίες θα περιέχουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των αστυνομικών υπαλλήλων».

Συνεχίζοντας, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΥΑ αναφέρει πως η Ένωση ενημερώσε το Υπουργείο ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα σχετικά με την απογραφή και αφορούν πληροφορίες και δεδομένα τα οποία οι αστυνομικοί υπάλληλοι δε γνωρίζουν: «μας ζητούν να καταχωρήσουμε τα πειθαρχικά που έχουμε, τις αναρρωτικές μας άδειες ακόμη και τα ΦΕΚ της πρόσληψης μας. Προσωπικά, μετά από 25 χρόνια στο Σώμα, μου είναι αδύνατο να τα θυμάμαι. Πως θα μπορέσει ο καθένας υπάλληλος ξεχωριστά να τα αναζητήσει επιτυχώς;» αναρωτιέται ο κ. Καραδήμας.

Η ΕΑΣΥΑ έλαβε την απάντηση ότι τα αιτήματα θα εξεταστούν και θα ενημερωθούν για σχετική απόφαση τις προσεχείς μέρες από το Υπουργείο, το οποίο ενδιάμεσα διέταξε να μην προχωρήσει κανείς αστυνομικός υπάλληλος σε απογραφή

ΠΗΓΗ: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου