'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

10 απίστευτα στοιχεία για το σεξ!!!

1. Περισσότερη προστασία= καλύτερο σεξ
Μερικές φορές μόνο το προφυλακτικό ενοχλεί κατά τη διάρκεια του σεξ, οπότε πόσο βολικό μπορεί να είναι αν χρησιμοποιείς δύο μεθόδους αντισύλληψης; Κι όμως, μια έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά και ο σύντροφός τους φοράει ταυτόχρονα προφυλακτικό, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ!
2. Η αποχή δεν υφίσταται
Μια μελέτη του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: παρόλο που οι νέοι θεωρητικά πιστεύουν στην αποχή από το σεξ πριν από το γάμο, παρόλα αυτά έχουν... πρόθεση να το κάνουν. Τα περισσότερα από τα 365 παιδιά ηλικίας μεταξύ 12-15 που έλαβαν μέρος στην έρευνα, έβλεπαν θετικά την αποχή, αλλά εκείνοι που ήταν πιο απόλυτοι στις απόψεις τους ήταν εκείνοι με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ πιο γρήγορα.
3. Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι σημαντική
Εμείς μπορεί να θεωρούμε ότι οι περιπετειώδεις έφηβοι που πίνουν και γλεντάνε έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ από τους άλλους, αλλά μια άλλη μελέτη έρχεται να το διαψεύσει. Σύμφωνα με αυτήν, και τα δύο γκρουπ των νέων (οι περιπετειώδεις και η πιο... ήρεμοι) έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κάνουν σεξ. Όλα εξαρτώνται από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που έχουν λάβει.
4. Η πρώτη φορά είναι μια χαρά
Η γενική πεποίθηση είναι ότι η πρώτη μας φορά στο σεξ στην εφηβεία δεν είναι και μια τόσο καλή ανάμνηση. Πάντως, μια έρευνα του 2008 έδειξε ότι στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο! Εκείνοι που έχασαν την παρθενιά τους στα 15-16 είχαν λιγότερες πιθανότητες να το μετανιώσουν από εκείνους που την έχασαν στα 13. Εκείνοι που ήταν με τον/την πρώτο/η παρτενέρ σε σχέση διάρκειας ενός μήνα και παραπάνω, είχαν τις λιγότερες... μετάνοιες.
5. Οι υπέρβαρες γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ
Ναι, όλοι θεωρούσαμε ότι οι υπέρβαρες γυναίκες δεν κάνουν και τόσο πολύ σεξ, αλλά δεν είναι έτσι. Από ότι διαπιστώθηκε από μια έρευνα που έγινε σε 8.000 υπέρβαρες γυναίκες, εκείνες έχουν πολύ πιο έντονη ερωτική ζωή από μια αδύνατη γυναίκα.
6. Οι γονείς δεν εμποδίζουν την έκτρωση
Σε πολλά μέρη του κόσμου ο γονέας πρέπει να υπογράψει για να υποβληθεί το παιδί του σε έκτρωση, και αυτό ανησυχούσε την κοινή γνώμη, επειδή πολλοί θεωρούσαν ότι έτσι οι έφηβες θα κατέφευγαν σε άλλα μέσα για να την κάνουν. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, οι περισσότεροι γονείς συμφωνούν με την έκτρωση και στις έξι από τις δέκα περιπτώσεις, το παιδί ζητούσε τη γνώμη των γονιών του.
7. Τα σεξουαλικά προβλήματα δεν ενοχλούν τις γυναίκες
Για πολύ καιρό, ένα υποτιθέμενο 40% των γυναικών είχε σεξουαλικές διαταραχές. Αλλά μια μελέτη του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ σε 32 χιλιάδες γυναίκες, έδειξε ότι μόνο ένα 12% ενοχλείται πραγματικά από αυτά τα θέματα. Οι περισσότερες δεν θεωρούσαν ότι ένα μικρό πρόβλημα είναι τόσο σημαντικό ώστε να το αναγάγουν σε δυσλειτουργία ή διαταραχή.
8. Το τσάι είναι μεγαλύτερη απόλαυση από το σεξ
Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν στην Μεγάλη Βρετανία. Σε μια βρετανική έρευνα που έγινε σε 541 ανθρώπους, η πλειοψηφία δήλωσε ότι προτιμάει να τελειώνει το πρώτο ραντεβού με ένα φλυτζάνι τσάι και όχι με μια βραδιά στο κρεβάτι. Κι όμως.
9. Οι μαθητές προσέχουν τι λένε οι καθηγητές
Μια μελέτη που έγινε στο πανεπιστημίο του Κεντάκι και του Οχάιο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να προσπερνάνε οι καθηγητές τα μαθήματα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης γιατί οι μαθητές μαθαίνουν πολλά περισσότερα από αυτούς, σχετικά με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, απ'ότι αν τους τα έλεγαν άλλοι.
10. Όρκοι αγνότητας= επικίνδυνο σεξ
Μια ανάλυση που έγινε στην Αμερική έδειξε ότι εκείνοι που υπόσχονται να παραμείνουν... αγνοί μέχρι το γάμο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις. Αυτοί είναι συνήθως πιο θρησκευόμενα άτομα, με συντηρητικές απόψεις αλλά και μια πιο αρνητική στάση- τουλάχιστον θεωρητικά- στο σεξ.
crazygreekblogger
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ''ΕΙΔΗΣΕΙΣ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΑ Μ.Α.Τ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ . ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOG , ΤΑ ΙΔΙΑ . ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ '' ΒΛΕΠΑΜΕ '' ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή