'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Θύματα ληστείας τρεις γνωστοί ποδοσφαιριστές!!!

Τους τρεις διάσημους ποδοσφαιριστές περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη γυρίζοντας από τις διακοπές των γιορτών αφού είδαν τα σπίτια τους παραβιασμένα και δεκάδες είδη αξίας να έχουν κάνει φτερά… 
 
Κατά μερικές χιλιάδες ευρώ φτωχότεροι έγιναν ο Σάμουέλ Ετό , ο Γουέσλει Σνάιντερ και ο Κάκα Καλάντζε που έπεσαν θύματα ληστείας κατά την διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων.

Στην καρδιά του Μιλάνου βρίσκεται το σπίτι του Σάμουέλ Ετό , αυτό όμως δεν εμπόδισε τους ληστές να “δουλέψουν” υπερωρίες και να εισβάλλουν το βράδυ της επομένης των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με την έκθεση της ιταλικής αστυνομίας οι ληστές παρέμειναν για πολλές ώρες στο σπίτι από το οποίο αφαίρεσαν πανάκριβα ρολόγια του ίδιου και της γυναίκας του η οποία απώλεσε και αρκετά πανάκριβα κοσμήματα. 


Το περίεργο στη ληστεία Ετο είναι ότι στο σπίτι βρισκόταν ο μάγειρας της οικογένειας , ο οποίος στην κατάθεσή του υποστηρίζει ότι δεν άκουσε τίποτα. 

Ανάλογη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε και τον Ολλανδό διεθνή της Ίντερ Γουέσλει Σνάιντερ που με τη σειρά του αποκάλυψε να του λείπουν κι αυτού ρολόγια , κοσμήματα, ρούχα και πανάκριβα αξεσουάρ ένδυσης. 


Εξαίρεση δεν αποτέλεσε ούτε ο Καλάτζε .Ο πρώην παίκτης της Μίλαν και νυν της Τζένοα έχασε μια ντουζίνα πανάκριβα ρολόγια ανάμεσα στα οποία ήταν και κάποια Patek Philippe, Cartier και Rolex αλλά και δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές.



Contra.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου