'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Το πετρέλαιο μας φέρνει πιο κοντά!!!!

Πριν από λίγο καιρό το newsbomb σας είχε αποκαλύψει το μήνυμα του υπουργού Εθνικών Υποδομών του Ισραήλ, Uzi Landau, προς την Ελλάδα «ελάτε να συνεργαστούμε οι τρεις χώρες, Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρος, για να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό πλούτο που υπάρχει στις περιοχές μας, που συγγενεύουν στη Μεσόγειο και μη φοβάστε τους Τούρκους».

Στις μέρες που ακολούθησαν, οι ραγδαίες εξελίξεις για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, επιβεβαίωσαν πλήρως το ρεπορτάζ μας!  Η ανακάλυψη του «Λεβιάθαν» - του τεράστιου κοιτάσματος φυσικού αερίου- φέρνει πιο κοντά την πιθανότητα ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ και αποτελεί το βασικό θέμα των συνομιλιών που θα έχει κατά την τριήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Αβιγκντορ Λίμπερμαν.

Στα πλαίσια της "στενότερης" συνεργασίας με το Ισραήλ, πέρα από το ενεργειακό εντάσεται και το θέμα των εξοπλισμών αφού είναι κοινό μυστικό ότι το Ισραήλ ενδιαφέρεται να μας πουλήσει και όπλα!
Είναι φανερό ότι το πετρέλαιο -που τόσα χρόνια ΔΕΝ υπήρχε στην Ελλάδα- είναι πιθανό να μας κάνει ξαφνικά εναν εκ των πρωταγωνιστών στο παιχνίδι της νοτιοανατολικής Μεσογείου. 

Της περιοχής εκείνης όπου τα κοιτάσματα φυσικού αερίου έχουν ήδη αναδείξει την Κύπρο σε απόλυτη πρωταγωνίστρια- μέχρι και η κ.Μέρκελ θυμήθηκε ξαφνικά πόσο πολύ αγαπάει και θαυμάζει τους Κύπριους και είπε να πάει μια βόλτα προς τα εκεί!

Τα σενάρια συνωμοσίας που ακούγονται τις τελυταίες ημέρες είναι πολλά! Το πώς ξαφνικά από τη γνωστή δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου στην ελληνική Βουλή "ο μόνος που βρίσκει πετρέλαιο στην Ελλάδα είναι ο Χαρδαβέλλας", φτάσαμε σε επίσημες ανακοινώσεις για σύσταση αρμόδιου φορέα, καθορισμό των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών με τους γείτονες και άμεση διενέργεια ερευνών, ίσως να μην το μάθουμε ποτέ.

Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι ξαφνικά μία χώρα που είχε μάθει να ζει με την πεποίθηση ότι "έχουμε μόνο 'Ηλιο και θάλασσα", καλείται να παίξει σημαντικό ρόλο σε εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια. Και επειδή όπως λέει ο σοφός λαός "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ...", ειλικρινά ελπίζω να διαψευστούν οι ανησυχίες μου και η ελληνική κυβέρνηση να χειριστεί παραδειγματικά το θέμα!

Περισσότερες αποκαλύψεις για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας,στο DVD του Κώστα Χαρδαβέλλα «Η μεγάλη συνωμοσία για το πετρέλαιο» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.


 του Κώστα Χαρδαβέλλα
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου