'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οι Ιταλίδες κάνουν σε σεξ από τα 12!!!

Νωρίς-νωρίς  ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή οι Ιταλίδες. 
 
Αυτό προκύπτει από έρευνα  που διενήργησε η Ένωση Ιταλών Παιδιάτρων σε...
Ιταλίδες στα πρώτα χρόνια  της εφηβείας τους. 


Σύμφωνα μ’ αυτήν, πολλές Ιταλιδούλες αρχίζουν το σεξ  από τα δώδεκά τους χρόνια, καπνίζουν και πίνουν αλκοόλ μέχρι μέθης, ενώ  θα περίμενε κανείς ότι θα ασχολούνταν ακόμα με τις κούκλες τους.  Αντίθετα όμως, προκύπτει ότι οι...
σημερινές 12χρονες στην Ιταλία  ενδιαφέρονται ως επί το πλείστον για το ντύσιμο, το χτένισμα, το  μακιγιάζ τους και την έξοδό τους.

Το δείγμα της έρευνας ήταν  1.251 κορίτσια ηλικίας 12-14 χρόνων, τα οποία απάντησαν σ’ ένα  ερωτηματολόγιο που είχαν συντάξει παιδίατροι. Οι τρεις στις τέσσερις  ερωτώμενες αποκάλυψαν ότι κάνουν πράγματα που και οι ίδιες θεωρούν  επικίνδυνα, όπως: πίνουν αλκοόλ, παίρνουν ουσίες, βγαίνουν μόνες τους  αργά το βράδυ και έχουν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς να παίρνουν καμία  προφύλαξη. Επίσης στο ερώτημα τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν οι  περισσότερες δήλωσαν τηλεπαρουσιάστριες ή χορεύτριες, ενώ οι υπόλοιπες  δεν ήξεραν τι θέλουν να κάνουν.


Ο δρ Πασκουάλε Ντι Πιέτρο,  επικεφαλής της έρευνας, εξήγησε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας κρούει  τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς οι οποίοι, όπως φαίνεται, κάνουν τα  παιδιά τους να μεγαλώνουν πιο γρήγορα, αλλά χωρίς να τα βοηθούν  παράλληλα να ωριμάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου