'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ενοχλημένος από δημοσίευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την ενόχληση του για δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε με δημοσιογράφους λίγο πριν τη συνάντησή του με την υπουργό Περιβάλλοντος στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Υπό τον τίτλο «Μέγα θέμα με τον Κάρολο Παπούλια» η εφημερίδα επικρίνει τον Πρόεδρο για «περίεργη στήριξη στον κ. Γ. Παπανδρέου για τη "συνωμοσία" του Ερζερούμ», την ώρα που όπως σημειώνει, «όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καθώς και οι διπλωμάτες καταγγέλλουν τη "μυστική διπλωματία" (και κατ' επέκταση τις πιθανές μυστικές συμφωνίες) της κυβέρνησης για τα εθνικά θέματα».

Αφορμή για το δημοσίευμα αποτέλεσε η επιδοκιμασία από τον κ. Παπούλια της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων στο Ερζερούμ (σ.σ. με τη φράση: «ήσασταν σαφής στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιήσατε»). 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η στάση αυτή του κ. Παπούλια αποτελεί «προεδρική παραφωνία που συνιστά μείζον θέμα».«Τι κάνετε κ. Πρόεδρε;», ρώτησε δημοσιογράφος λίγο πριν τη συνάντηση με την υπουργό ΠΕΚΑ, για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: 

«Αν ήσασταν πιο προσεκτικοί και πολύ σωστοί, θα ήμουν ακόμη καλύτερα», ενώ σε επόμενη ερώτηση, διευκρίνισε ότι αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο, όπως είπε, τον ενόχλησε «εξαιρετικα».Αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ο κ. Παπούλιας θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκντορ Λίμπερμαν, στη μία μετά το μεσημέρι και στις 14:00 τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο


http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου