'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μαζική σφαγή των Χριστιανών στην Αίγυπτο. Αστυνομικός έψαχνε Χριστιανούς μέσα σε τρένο και πυροβολούσε ακόμα και παιδιά!!!!

Η σφαγή των Χριστιανών της Αιγύπτου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ κάποιοι επιμένουν να βλέπουν “νεφελίμ και φαντάσματα” πίσω από το ολοκαύτωμα.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, εισήλθε οπλισμένος σε τρένο στην πόλη Σαμαλούτ, 161 χιλιόμετρα νότια του Καΐρου. Άρχισε να ψάχνει τα χέρια των επιβατών
για να βρει τον γνωστό σταυρό των κοπτών που συνήθως φέρουν οι Κόπτες ως δερματοστιξία και άνοιξε πυρ εναντίον όσων αναγνώρισε. Ο σταυρός των Κοπτών είναι πράσινος και συνήθως τον φέρουν στον καρπό (φωτό κάτω).

Τα θύματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Νεκρός από τις σφαίρες έπεσε ο πατέρας, 71 ετών που κατέβαλλε και την απέλπιδα προσπάθεια να υπερασπίσει την σύζυγο του και τις δύο μικρές του κόρες, οι οποίες νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένες. Τραυματίστηκαν επίσης άλλα δύο άτομα, Κόπτες και αυτοί.



Όταν η επίθεση έγινε γνωστή, εκατοντάδες εξαγριωμένοι Κόπτες συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν τα θύματα για να διαμαρτυρηθούν και αντιμετωπίστηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα από τις αστυνομικές αρχές. Δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ακόμα και πλαστικές σφαίρες χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις του δολοφονικού καθεστώτος.

Όσο για τον Μουμπάρακ που άφηνε να εννοηθεί “εμπλοκή της μοσάντ” στην βομβιστική ενέργεια σε εκκλησία την πρωτοχρονιά, αφού το παραμύθι της Αλ Κάιντα δεν πούλησε (δεν βρέθηκε νεκρός “καμικάζι”), τα έβαλε με το …Βατικανό! Ανακάλεσε τον πρέσβη της Αιγύπτου, γιατί θεώρησε προσβλητικές τις δηλώσεις του Πάπα για ελλιπή προστασία των Χριστιανών στην χώρα του…


“Το τι κάνουμε στην χώρα μας είναι δικός μας λογαριασμός και δεν θα επιτρέψουμε ξένες δυνάμεις να παρέμβουν στα εσωτερικά μας!” Δήλωσε…


Και εδώ έχουμε το θέατρο του παραλόγου: Δηλαδή ο Μουμπάρακ φωτογραφίζει την Μοσάντ για την βομβιστική ενέργεια, λες και είναι κομμάτι του κρατικού του μηχανισμού, αλλά απαγορεύει ακόμα και την κριτική σε “ξένες” ανθρωπιστικές οργανώσεις.


Από την άλλη, η “πολιτισμένη” Δύση, αλλά κυρίως το συνήθως λαλίστατο Εβραϊκό λόμπυ της Αμερικής σιωπά σε αυτό το ολοκαύτωμα. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Χίτλερ σημάδευε τους Εβραίους για να τους αναγνωρίζει ευκολότερα και αποκαλούσε “εσωτερικό θέμα της Γερμανίας” το “Εβραϊκό πρόβλημα”. Φαίνεται πως η “συνεργασία” του Μουμπάρακ για την εξάρθρωση των “τρομοκρατών” Παλαιστινίων, του δίνει το ελεύθερο να ξεφορτωθεί τους αλλόθρησκους εξασφαλίζοντας την σιωπή.


Α, και μην ξεχνάμε τα φράγκα. Τα φράγκα που βούτηξαν στο αίμα όλους τους Χριστιανούς της Ασίας, για να πάρουν τα Γερμανά την εκμετάλλευση από τ’ αδέρφια τους. Αλήθεια, που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση της Φρανκφούρτης;



http://olympia.gr/
http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου