'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τα λαχεία δεν ήταν… τυχερά!!!

Την… τύχη τους αναζητούσαν –αλλά δεν την βρήκαν!

 - οι τρεις αλλοδαποί κακοποιοί που λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού έναν λαχειοπώλη στα Χανιά. Θύμα ληστείας... έπεσε και ένας οδηγός φορτηγού στην Ημαθία, από αγνώστους που του είχαν στήσει ενέδρα σε παρκινγκ της εθνικής οδού.

Οι τρεις Πακιστανοί ξεμονάχιασαν τον 32χρονο συμπατριώτη τους και τον απείλησαν με ένα μαχαίρι για να τον αναγκάσουν να τους παραδώσει μεγάλο αριθμό λαχείων και 100 ευρώ που είχε μαζί του… Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, το θύμα κατήγγειλε την ληστεία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, άνδρες της οποίας έκαναν προσαγωγές υπόπτων και μεταξύ αυτών ήταν και οι δύο 24χρονοι Πακιστανοί δράστες οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον λαχειοπώλη και συνελήφθησαν. Τα στοιχεία του συνεργού τους είναι γνωστά και αναζητείται.

Μέσα σε ένα φορτηγό σταθμευμένο σε παρκινγκ στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας – Χαλκηδόνας στην Ημαθία είχαν στήσει καρτέρι τρεις ένοπλοι κακοποιοί, περιμένοντας να εμφανιστεί κάποιο υποψήφιο θύμα… Όταν ένας 44χρονος σταμάτησε το φορτηγό του, πετάχτηκαν μπροστά του πυροβολώντας στον αέρα και τον ανάγκασαν να τους δώσει 180 ευρώ που είχε πάνω του! Μετά, εξαφανίστηκαν με το φορτηγό τους, το οποίο δεν εντοπίστηκε παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ειδοποίησε το θύμα.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου