'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή στους πολιτικούς αρχηγούς από τη Ντόρα Μπακογιάννη....

Την Τετάρτη η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, θα στείλει επιστολή με την οποία...θα ζητά τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον τομέα της Υγείας μετά τις καταγγελίες και του αρμόδιου Υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alter, η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε πως «οφείλουμε να εξετάσουμε τί έγινε τα τελευταία δέκα χρόνια στον τομέα της υγείας», δίνοντας έμφαση στο χώρο των αναθέσεων.

«Ο λαός πρέπει να πάρει έστω ένα μέρος των χρημάτων του πίσω», υπογράμμισε, επισημαίνοντας πως στην επιστολή της θα τονίζει πως οι πολιτικοί πρέπει επιτέλους να κοιτάνε τον κόσμο στα μάτια και να αποδείξουν πως δεν ισχύει το «κάνω τα στραβά μάτια για τους κολλητούς μου».

Επίσης, η κ. Μπακογιάννη εξήγησε πως με τους πέντε βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα της δεν μπορεί να προχωρήσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για αυτό και θα ζητήσει τη συνδρομή των άλλων κομμάτων, ενώ διευκρίνισε πως η κίνησή της δεν στρέφεται εναντίον κάποιου.

Με ενδιαφέρει να μπορώ να πω στους πολίτες που σήμερα καταρρέουν τα ταμεία τους πως κάναμε ότι μπορούσαμε για να βάλουμε κάποιους φυλακή, το δικαιούται ο πολίτης», δήλωσε, διερωτώμενη «γιατί υπάρχει ομαδική τύφλωση;».

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε, τέλος, πως ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα καταθέσει εκ μέρους του κόμματος τροπολογία με την οποία θα ζητεί τη διεξαγωγή δίκης ανεξαρτήτως διαγραφής για πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε ύποπτες υποθέσεις.



layout.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου