'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Δείτε τα πιο ακριβοπληρωμένα "κορμιά" πατριώτες!!!!

Είναι ωραίες, επιτυχημένες και οι καταθέσεις τους αγγίζουν κάτι... εκατομμύρια ευρώ. 

Ο λόγος για τα πέντε πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, που τα ονόματα τους φιγουράρουν για ακόμα μια φορά στην πιο πρόσφατη λίστα του περιοδικού «Forbes», έχοντας στεφθεί ουκ ολίγες φορές απόλυτες βασίλισσες του μόντελινγκ.

Την πρωτιά για ακόμη μια χρονιά κατέχει η Βραζιλιάνα Zizel: με τα έσοδατης να ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια δολάρια μόνο για την χρονιά που πέρασε, το πανέμορφο μοντέλο παραμένει η 16η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο του θεάματος, με τις συνολικές τραπεζικές της καταθέσεις να ανέρχονται στα 150 εκατομμύρια δολάρια. 

Τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα, τα έκανε σε ηλικία 14 ετών. Σήμερα, 17 χρόνια μετά, εξακολουθεί... να είναι περιζήτητη, έχοντας ήδη ένα αγοράκι δυο ετών.

Δεύτερη έρχεται η Αμερικανογερμανίδα καλλονή Heidi Klum, γνωστή και ως «Το Σώμα».H 38χρονη σήμερα Klum, εκτός από την πασαρέλα και τη διαφήμιση, ασχολείται με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, την τηλεοπτική παραγωγή, αλλά και το τραγούδι (!), κάτι το οποίο «ανεβάζει» τις ετήσιες απολαβές της στα 16 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kate Moss φιγουράρει στην τρίτη θέση της λίστας, παρά το ότι και αυτή «πατάει» τα 37 της χρόνια. Ο μετοχές της στη μόδα παραμένουν σταθερή αξία και μόνο πέρυσι, έβαλε στην τσέπη 9 εκατομμύρια δολάρια.

Τέταρτη έρχεται η Andriana Lima με ετήσια έσοδα 7.500.000 δολάρια, ενώ τελευταία και όχι καταϊδρωμένη είναι η Doutzen Kroes που «τσέπωσε» 6 εκατομμύρια δολάρια την χρονιά που πέρασε.

Δείτε το video:



http://alepounews.blogspot.com/2011/01/blog-post_8756.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου