'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τον σκότωσε η Μαφία

Θύμα εκτελεστών της Μαφίας ήταν ο Τζιάνι Βερσάτζε όπως αποκάλυψε αρχιμαφιόζος σε βιβλίο του καθώς χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Πρώην μέλος της Καλαβρέζικης μαφίας, που είναι γνωστή ως Ντραγκέτα, αποκάλυψε ότι ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Τζιάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε επειδή χρώσταγε χρήματα στη μαφία, η οποία μάλιστα αποπειράθηκε να κλέψει τις στάχτες του με σκοπό να εκβιάσει την οικογένειά του.

Ο Τζουζέπε Ντι Μπέλα, υποστηρίζει τα παραπάνω στο βιβλίο του "Μετάσταση"  σημειώνοντας ότι ο Βερσάτσε χρησιμοποιείτο από τον νονό Πάολο Ντε Στέφανο για ξέπλυμα χρήματος.

Όπως είπε ο Ντι Μπέλα στον δημοσιογράφο Τζανλουίτζι Νούτζι υπήρχαν πολλά λεφτά από ναρκωτικά, εκβιασμούς, προστασίες κτλ που έπρεπε να ξεπλυθούν.

Μεταξύ άλλων το πρώην μέλος της μαφίας περιγράφει το σχέδιο που είχαν καταστρώσει για να κλέψουν τις στάχτες του σχεδιαστή από το νεκροταφείο κοντά στο σπίτι του στη λίμνη του Κόμο τη πρωτοχρονιά του 1997 αλλά ποτέ δεν τέθηκε σε εφαρμογή.

"Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ανοιχτεί και οι πληροφορίες του Ντι Μπέλα είναι πάντα σωστές", τονίζει ο Τζανκάρλο Καπάλντο του τμήματος καταπολέμηση της μαφίας.

Προσθέτει δε ότι "οφείλουμε να προστατέψουμε τη μνήμη και τη φήμη του Βερσάτσε".

Σημειώνεται ότι ο Βερσάτσε δολοφονήθηκε στα 50 του χρόνια από τον σίριαλ κίλερ Άντριου Κουναναν το 1997.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου