'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο κυνήγι της Αντιτρομοκρατικής...

Μετά τη σύλληψη των έξι, η Αντιτρομοκατική έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση τουλάχιστον εφτά ατόμων που πιθανότατα είχαν αναλάβει την υλοποίηση των χτυπημάτων.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι καταζητούμενοι είναι οπλισμένοι ενώ εκφράζουν το φόβο ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Όπως εκτιμούν, οι εφτά ύποπτοι ενδέχεται να έχουν βρει καταφύγιο σε μια από τις γιάφκες που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί από την αστυνομία.


Το έμπειρο προσωπικό της Αντιτρομοκρατικής «ξεσκονίζει» ενδελεχώς τα ευρήματα από τις τέσσερις γιάφκες καθώς και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στη κατοχή των συλληφθέντων.

Στα εργαστήρια της αστυνομίας έχουν ήδη συγκεντρωθεί τα πειστήρια προς αξιοποίηση. Αν και τα όπλα δεν «μίλησαν» από τις βαλλιστικές, ωστόσο οι έρευνες έχουν στραφεί στον εντοπισμό αποτυπωμάτων και DNA από τα τέσσερα διαμερίσματα.



Οι διωκτικές αρχές προσανατολίζονται σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία:
*Φυσικά στις γιάφκες σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Πειραιά και Αγρίνιο και στα κατασχεθέντα που βρέθηκαν στη κατοχή των έξι. 


Οι αστυνομικοί αναζητούν αποτυπώματα και DNA από τα κλειδιά, τις τηλεκάρτες και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στις τσέπες των συλληφθέντων. Τα πιθανά ευρήματα ευελπιστούν να τους οδηγήσουν σε άλλα πρόσωπα-κλειδιά.

*Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ήδη έχει θέσει στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο τους τρεις φορητούς υπολογιστές, τους σκληρούς δίσκους, τα usb, τις κάρτες και τα σιντι ρομ.


*Το διαμέρισμα -γιάφκα του Αγρινίου πιστεύετε ότι είχε μετατραπεί σε συνδετικό κρίκο προκειμένου να φτάνει ο οπλισμός στην Αθήνα μέσω εξωτερικού (εικάζεται η Αλβανία)


*Οι φάκελοι 7-8 ληστειών στην Αττική και σε άλλες περιοχές της επικράτειας ανοίγουν εκ νέου.


 
Στη σημερινή ευρεία σύσκεψη της Αντιτρομοκρατικής, θα τεθεί και το φλέγον ζήτημα των τριών όπλων –ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion και 2 όπλα των 9mm που έχουν εμπλακεί σε τέσσερα τρομοκρατικά χτυπήματα από το 2009 έως και σήμερα. Πρόκειται για όπλα που έχουν στερήσει τη ζωή στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια, τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα, κατά της ένοπλης επίθεσης στο τμήμα Κορυδαλλού και κατά του τηλεοπτικού σταθμού Alter.
Στόχος αστυνομικός ή δικαστής


Όπως έγινε γνωστό, οι χειροπέδες στους έξι φορέθηκαν λίγες ώρες πριν εκείνοι πραγματοποιήσουν τρομοκρατικό χτύπημα με στόχο ένστολο ή ανώτατο δικαστικό λειτουργό. 


Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι τρομοκράτες ήθελαν τα θύματά τους να φέρουν τις παραπάνω ιδιότητες καθώς οι μεν αστυνομικοί θεωρούνται πάντα το «κόκκινο» πανί έπειτα κυρίως και από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου ενώ για τους δε δικαστές τα μέτωπα είναι ήδη πολλά και ανοιχτά.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τη γιάφκα της Νέας Σμύρνης, από την οποία είδαν να βγαίνουν, Σάββατο απόγευμα, δυο από τους έξι νεαρούς. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς μόλις είχε επιστρέψει από ταξίδι-αστραπή στο Αγρίνιο στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν τα επιπλέον όπλα.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου