'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

23χρονη προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να βγάλει λεφτά!!!!

Η
23χρονη Terri Edkins, κατάφερε να κοροϊδέψει όχι μόνο δεκάδες φίλους, συγγενείς, και αγνώστους που συγκινήθηκαν από ...την περιπέτειά της αλλά και τον ίδιο της τον άντρα!

Είπε σε όλους ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, καρκίνο στα οστά και πιθανόν επειδή δεν της έφθαναν αυτά, έβαλε στο ...μενού και μια λευχαιμία! 


Όπως ήταν φυσικό κανένας δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητος από μια νεαρή μάνα που τη χτύπησε η μοίρα τόσο σκληρά... 

Κινητοποιήθηκαν όλοι με φιλανθρωπικές συγκεντρώσεις και events, για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν χρήματα για να κάνει η σοβαρά...άρρωστη κοπέλα, την θεραπεία που χρειαζόταν!

Η 23χρονη ξύρισε το κεφάλι της, έβαλε ένα μαντήλι για να φαίνεται ότι της έχουν πέσει τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες και είπε στα τρία παιδιά της! το σύζυγό της και τους φίλους της ότι της έχουν μείνει μόνο 6 μήνες ζωής! 


Ο 24χρονος άντρας της, έγινε ράκος και έβαλε σκοπό της ζωής του να σώσει την αγαπημένη του, οργανώνοντας φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να καταφέρει να συγκεντρώσει τις 25.000 λίρες που χρειαζόταν για να κάνει την απαραίτητη θεραπεία!

Ο πεθερός της μάλιστα διοργάνωσε για χάρη της ένα ιδιαίτερο event στο οποίο έκοψε τα μακριά του μαλλιά καταφέροντας να συγκεντρώσει πάνω από 1000 ευρώ. 


Λόγω της ... αρρώστεια της, ο σύζυγός της επέσπευσε το γάμο τους. Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2009. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η "καρκινοπαθής" νύφη φορούσε λευκό μαντήλι στο κεφάλι θέλοντας να προκαλέσει τον οίκτο του κόσμου και να μαζέψει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Όταν μαθεύτηκε η απάτη, το ζευγάρι άρχισε να δέχεται απειλές από τον κόσμο που είχε εξαπατήσει και η μητέρα του 24χρονου συζύγου έσπευσε να δηλώσει στα μέσα ενημέρωσης ότι ο γιό της έπεσε θύμα της αδίστακτης νύφης της και ότι δεν ήξερε πως όλα ήταν ψέματα. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου