'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Έβγαλε "λαβράκι" η ΔΙΑΣ: Πρόεδρος ομάδας ο ένας εκ των υπόπτων στην Καλλιθέα

«Λαβράκι» έβγαλαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με τους συναδέρφους τους της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην Καλλιθέα.

«Τσακάλια» της «Δίκυκλης Αστυνομίας» εντόπισαν υπόπτους σε παρκάκι έναντι υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην Καλλιθέα, επί των οδών Ξενοφώντος και Πραξιτέλους, και έσπευσαν να προβούν σε καθόλα νομότυπο έλεγχο.


Όταν πλησίασαν, ένας από τους τρεις άνδρες προέταξε περίστροφο και απείλησε τη σωματική ακεραιότητα των ένστολων. Τότε άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.

Οι δύο άλλοι ύποπτοι βλέποντας όσα διαδραματίζονται τράπηκαν σε φυγή και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της Αστυνομίας.

Ως εδώ μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία επιτυχία της Αστυνομίας. Ωστόσο, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια έβγαλε «λαβράκι».


1. Το περίστροφο που προέταξε ο ένας εκ των τριών δραστών ήταν υπηρεσιακό όπλο που είχε κλαπεί πριν από 18 μήνες από οικία Αστυνομικού στην Καισαριανή


2. Ο ένας εκ των δύο ανδρών που συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα είναι παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας…


Εν πρώτοις, το γεγονός πως έφερε στην κατοχή του ταυτότητα του ιατρικού συλλόγου Πατρών «ψύλλιασε» τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποίησαν ενδελεχή έλεγχο και ανακάλυψαν πως πρόκειται για διατελέσαντα παράγοντα της Παναχαϊκής και εν ενεργεία Πρόεδρο του Πανπατραϊκού.


Ο τρίτος της… παρέας αρκείται στο ότι είναι από τη Θεσσαλονίκη και η Αστυνομία εξετάζει τα στοιχεία.


Σημειώνεται πως ο τραυματίας είναι Γεωργιανής καταγωγής και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο.


stifora
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου