'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σκότωσαν διανομέα.......

Συμμορία που έστηνε καρτέρι σε διανομείς φαγητών και τους λήστευε είναι οι δράστες της δολοφονίας του 35χρονου Πακιστανού που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο στον Άγιο Παντελεήμονα. 

 Συνελήφθη ένας 27χρονος Αλβανός, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για έναν 23χρονο ομοεθνή του και έναν 28χρονο Έλληνα.

Ένας Έλληνας και δύο Αλβανοί συνεργοί του κατηγορούνται από την Αστυνομία για τη δολοφονία 35χρονου Πακιστανού διανομέα φαγητού στον Άγιο Παντελεήμονα τον περασμένο Ιούνιο.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 27χρονος  ο οποίος μαζί με άλλον έναν 23χρονο ομοεθνή του και έναν 28χρονο Έλληνα για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης δολοφόνησαν τον 35χρονο Πακιστανό διανομέα φαγητού.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δράστες έκαναν τηλεφωνικές παραγγελίες χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα και διεύθυνση και στη συνέχεια έστηναν καρτέρι στους διανομείς με σκοπό να τους ληστέψουν.
Έτσι έγινε και τα ξημερώματα της 2ας Ιουνίου όταν ο 27χρονος της συμμορίας έδωσε τηλεφωνική παραγγελία σε εστιατόριο και μαζί με τους δύο άλλους συγκατηγορούμενούς του πήγαν στο σημείο που θα γινόταν η παράδοση.

Όταν ο άτυχος Πακιστανός έφτασε του ζήτησαν τα χρήματα, εκείνος αντιστάθηκε και άρχισε να τρέχει. Τότε ο 28χρονος Έλληνας τον πυροβόλησε στην πλάτη τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο 27χρονος που συνελήφθη ομολόγησε πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία και παραδέχτηκε ότι οι τρεις λήστευαν συστηματικά διανομείς εστιατορίων.

http://news247.gr/ellada/thlefwnhsan_gia_paradosh.591222.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου