'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σκηνές βγαλμένες από το μακρινό παρελθόν εκτυλίχτηκαν έξω από το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων..!!!!!!!!

Σκηνές βγαλμένες από το μακρινό παρελθόν εκτυλίχτηκαν το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου έξω από το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, ελάχιστα λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, όταν ο Δήμαρχος Λάκκας Σουλίου και υποψήφιος Δήμαρχος στον διευρυμένο Δήμο Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης, προσήλθε για την κατάθεση του συνδυασμού του. 

Στην είσοδο του πρωτοδικείου, τον περίμεναν δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας κατά πληροφορίες υποψήφιος αντιπάλου συνδυασμού και πρώην υπάλληλος του Δήμου Λάκκας Σουλίου. Οι δύο άνδρες επιχείρησαν να τον αποτρέψουν να καταθέσει τον συνδυασμό, τρία λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης, κλείνοντας την πόρτα και απωθώντας τον απ την είσοδο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια αστυνομικού, φύλακα του δικαστικού μεγάρου.

Ερωτηθείς για το περιστατικό ο δήμαρχος Λάκκας Σουλίου, ανέφερε: «Πράγματι, όταν το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου πήγα να καταθέσω τη δήλωση του συνδυασμού μου, τρία μόλις λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης, συνοδευόμενος από υποψήφιο της παράταξής μου, βρέθηκα απέναντι σε δύο άτομα που προσπάθησαν να αποτρέψουν την είσοδο μου, κλείνοντας την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, ώστε να καθυστερήσω και να χάσω την προθεσμία υποβολής της δήλωσης του συνδυασμού μου.

Ο ένας εξ’ αυτών ήταν ο πρώην υπάλληλος του Δήμου μας, ο κ. Σταύρου Γεώργιος, όπως πληροφορήθηκα υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Μπάρκα, ενώ ο δεύτερος από το Τ.Δ. Μουσιωτίτσας Αγίου Δημητρίου, ο οποίος κατά πληροφορίες, είναι στενός συγγενής με υποψήφιο του ίδιου συνδυασμού.

Για το συμβάν έχω και τη μαρτυρία του αστυνομικού ο οποίος έμεινε εμβρόντητος με την απίστευτη αυτή ενέργεια, καθώς και του συνυποψηφίου μου, κ. Γιαννη Μπούκα, Δημάρχου Δωδώνης .Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσω σε μηνύσεις, ενώ θα ήθελα να καταγγείλω την ενέργεια αυτή και να τη θέσω στην κρίση των πολιτών του νέου Δήμου Δωδώνης, στον οποίο έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω ότι ο κ. Σταύρου, ήταν υπάλληλος του Δήμου μας, από τον οποίο παραιτήθηκε, μόλις κλήθηκε σε απολογία για καθυστέρηση υποθέσεων του Δήμου που του είχαν ανατεθεί και αφού αποκάλυψα το ρόλο του σε συγκεκριμένη υπόθεση δημοτικού έργου υπέρ συμφερόντων του εργολάβου και κατά των συμφερόντων του Δήμου. 

Λυπάμαι για το περιστατικό αλλά περισσότερο λυπάμαι και το… νέο αυτοδιοικητικό πολιτισμό που προσπαθούν να επιβάλλουν κάποιοι εν έτει 2010." 

http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου