'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ πάλι υπο κατάληψη..

Νέα κινητοποίηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης πραγματοποιούν από το πρωί οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι έχουν καταλάβει τα εκδοτήρια εισιτηρίων και έτσι η είσοδος των επισκεπτών είναι δωρεάν.  

Μπροστά από την είσοδο του χώρου υπάρχουν...
αστυνομικές δυνάμεις, που παραμένουν στο σημείο από την περασμένη εβδομάδα, μετά τα θλιβερά επεισόδια. Από την αρχή των κινητοποιήσεών τους, οι συμβασιούχοι είχαν προειδοποιήσει ότι θα προχωρούν σε αιφνιδιαστικούς αποκλεισμούς μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. 

 
Χθες, Τρίτη, απέκλεισαν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, επί της οδού Πατησίων. Οι συμβασιούχοι και έκτακτοι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΤ διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων, καθώς κάποιοι είναι απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια, την άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ και την άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. 


Να σημειωθεί πως αύριο, Πέμπτη, απεργούν οι έκτακτοι αρχαιολόγοι του ΥΠΠΟΤ, σε ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων. Στο πλαίσιο της απεργίας έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας (στις 10 το πρωί), και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη (στις 11 το πρωί). Απεργία έχει κηρύξει και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων. 

Βρε παιδιά μου όπως είπε και ένας φίλος χτες το βράδυ σε ένα τραπέζι υέλεις να ζημιώσεις το κράτος να τους ξεφτιλήσεις  καθήστε στο πόστο σας και ΑΝΟΙΞΤΕ  ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ να μπεί όλος ο κόσμος μέσα να γίνουν ρεζίλι!Τώρα ποιος λέει και κατευθύνει όλα αυτά .....άγνωστο .Πάντως πλάκα θα είχε ...να μπει όλος ο κόσμος ΔΩΡΕΑΝ να απολαυσουν ο μεγαλείο της δημιουργίας των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! 


http://katohika.blogspot.com/2010/10/blog-post_5055.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου