'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σοκ! Κοινωνική λειτουργός ασελγούσε σε μωρό και ο σύντροφός της φωτογράφιζε!!

H Tracy Dawber, μία κοινωνική λειτουργός, βρίσκεται στα δικαστήρια καθώς ασελγούσε πάνω σε ένα μωρό 5 μηνών, ενώ ο σύντροφός της Colin Blanchard, τραβούσε φωτογραφίες. Έτσι το ζευγάρι πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις.
 
Ο Colin είχε καταδικαστεί παλαιότερα για παιδοφιλία και όπως φαίνεται ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν το 2008 και την δείχνουν σε ακατάλληλες πόζες με το μωράκι πάνω στον καναπέ της. Τώρα έχει καταδικαστεί και εκείνη για παιδοφιλία αλλά και για πορνογραφία.

Η γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά ο Colin είπε πως εκείνη είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο αηδιαστικό ''σκηνικό'' που είχε στήσει. Ο παιδόφιλος φαίνεται πως ασκεί μία αρνητική επιρροή στις συντρόφους του καθώς η Tracy δεν ήταν η μόνη που συμμετείχε μαζί του σε τέτοιου είδους εγκλήματα.

Παλαιότερα είχε βρει άλλη πρωταγωνίστρια για τα παιχνίδια του, την Vanessa George. Όταν το έμαθε αυτό η Tracy απογοητεύθηκε... Η Vanessa μάλιστα ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του που δεν δίστασε να του δώσει φωτογραφίες των δικών της παιδιών.

Ουσιαστικά ο Colin είχε δημιουργήσει μία κλίκα παιδοφιλίας τάζοντας στα θύματά του λαγούς με πετραχήλια!


www.ierosagon.org
http://xilopita.blogspot.com/2010/10/blog-post_6839.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου