'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τετράχρονος έχει να φάει τέσσερα ολόκληρα χρόνια...!!!

Μπορεί να δείχνει υγιέστατος και να μην διαφέρει σε τίποτα από κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του εξωτερικά αλλά ο Daniel Harrison ζει ένα δράμα… σχεδόν από τη...
...μέρα που γεννήθηκε.


Το 4χρονο αγοράκι από το Carlton, του Nottingham φοβάται τόσο πολύ το φαγητό που... έχει να φάει εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια.

Ο «γολγοθάς» του μικρού Daniel ξεκίνησε όταν ήταν μωράκι και έπαθε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Επειδή, ο 4χρονος πάσχει όμως και από αυτισμό, η ανάμνηση αυτής της επώδυνης ασθενείας που πέρασε όταν ήταν μωράκι τον έκανε να σιχαθεί το φαγητό.


Ο μόνος τρόπος με τον οποίο τρέφεται ο Daniel, είναι μόνο μέσω ενός σωλήνα που μεταφέρει το φαγητό κατευθείαν στο στομάχι του. Οι γονείς του προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν το γιο τους αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό.


Το ζευγάρι έχει ξοδέψει πολλά χρήματα, αφού σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο φεύγουν από την πόλη τους και επισκέπτονται γνωστές κλινικές του Λονδίνου προκειμένου να θεραπεύσουν το παιδί τους.


Ωστόσο, η οικογένεια είναι αποφασισμένη να συγκεντρώσει 20.000 λίρες με σκοπό να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι σε μια μοναδική κλινική στην Αυστρία στην οποία ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βοηθήσουν το γιο τους.


Μέχρι σήμερα, ο 4χρονος έχει υποβληθεί σε δεκάδες θεραπείες και εγχειρήσεις, αλλά το πρόβλημα παραμένει.


Πηγή: pyles.tv
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου