'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Ηράκλειο: Τον παρακολούθησαν και τους οδήγησε στους συνεργούς του

Πέντε άτομα αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν ως υπεύθυνα για διαρρήξεις στην περιοχή Βιάννο Ηρακλείου και ένα ακόμη αναζητείται.
Συγκεκριμένα ένας από τους συλληφθέντες, αλβανικής καταγωγής προσπάθησε να πουλήσει βιντεοκάμερα που είχε κλαπεί την προηγούμενη μέρα. Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής αντιλήφθηκε ωστόσο ότι η κάμερα ήταν κλεμμένη και ειδοποίησε την Αστυνομία.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό Αλβανό και την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του στην περιοχή της Άρβης, έκαναν έφοδο τον συνέλαβαν μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς του ηλικίας από 20 έως 32 χρόνων, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται παράνομα στη χώρα.


Ένας 24χρονος συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.


Ακόμη ένας 32χρονος Αλβανός συνελήφθη επειδή διέθετε το αυτοκίνητό του για τη μεταφορά των κλοπιμαίων, τα περισσότερα από τα οποία βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού των τεσσάρων συλληφθέντων.


Πρόκειται κυρίως για ηλεκτρικές συσκευές, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, ακόμη και τρόφιμα τα οποία άρπαξαν κατά τις επιδρομές τους σε εξοχικά, κυρίως στην περιοχή του Κερατόκαμπου.


Με τα μέχρι τώρα στοιχεία ταυτοποιούνται πέντε διαρρήξεις.


Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κοινά σημεία με πολλές ακόμη που ξεπερνούν τις 30, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις διαρρήξεων σε γειτονικές περιοχές.newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου