'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Φακελάκι» και στα νεκροτομεία

Καταγγελίες συγγενών πεθαμένων για «γρηγορόσημα» σε νεκροτομεία καλείται να διαλευκάνει, σύμφωνα με άρθρο...
 
...της εφημερίδας Εθνος της Κυριακής, η δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφθασαν μέχρι και τον πρωθυπουργό αναφέρουν ότι κάποιοι παίρνουν αμοιβή για να προωθήσουν την ιατροδικαστική διαδικασία. Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Δικαιοσύνης υπέβαλε σχετική αναφορά προς τις εισαγγελικές αρχές, επισυνάπτοντας τις καταγγελίες και ζητώντας να διαταχθεί ποινική προανακριτική εξέταση. Το υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε να απομακρυνθούν κάποια πρόσωπα που φέρεται να συνεννοούνται με γραφεία τελετών, ενώ ζήτησε παράλληλα να αξιοποιηθούν οι πανεπιστημιακές υπηρεσίες.

Ωστόσο, ο αριθμός των νεκροτομημένων έπεσε θεαματικά, με την ιατροδικαστική υπηρεσία να υποστηρίζει πως υπάρχει έλλειψη προσωπικού και γι αυτό είναι αναγκαίοι ακόμα και ιδιώτες νεκροτόμοι. Το υπουργείο κάνει λόγο για «λευκή απεργία» που σχετίζεται με τις παρεμβάσεις του και φρόντισε να δοθεί βοήθεια με απόσπαση άλλων υπαλλήλων.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα λίγες ημέρες μετά την παρέμβαση, η υπεύθυνη του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου κατήγγειλε ότι απειλείται, καθώς έξω από την πόρτα του γραφείου της ήταν ζωγραφισμένος ένας σταυρός.



newsbomb
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου