'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Κανείς δεν ξέρει πόσα παίρνουν 500.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Δεν ξέρει κανείς πόσα χρήματα δίνει το κράτος στους δημοσίους υπαλλήλους!

Παρά την πρόσφατη...

...απογραφή δεν έχει υπολογιστεί ακόμα τι μισθοί δίνονται στους 504.274 υπαλλήλους του στενού Δημόσιου τομέα, αλλά και των ΔΕΚΟ.

Αιτία είναι η καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, σύμφωνα με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Από τον Νοέμβριο του 2010 θα έπρεπε οι 768.009 υπάλληλοι που απογράφησαν τον Ιούλιο του 2010 να πληρώνονται αποκλειστικά από το Γενικό Λογιστήριο.


Μάλιστα, στο τέλος Φεβρουαρίου θα ακολουθούσαν και οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Σύμφωνα με τα στοιχεία όμως μόνο 263.735 άτομα έχουν ενταχθεί σε αυτό το σύστημα, ενώ 291.705 έχουν δώσει πλήρη στοιχεία, αλλά δεν έχουν «εκκαθαριστεί» από τις αρμοδιότητες του υπουργείου Οικονομικών για να μπουν στην λίστα.


Η κατάσταση αυτή επιτείνει την αδιαφάνεια και έχει πολλές επιπτώσεις στο Ταμείο, την ώρα που μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων το ενιαίο μισθολόγιο και οι γενικότερες αλλαγές στο Δημόσιο, ενώ η τρόικα καραδοκεί!


Κυβερνητικά στελέχη προτείνουν μέχρι και παύση πληρωμών και διοικητικές ποινές, προκειμένου να πείσουν τους υπαλλήλους της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών να… κάνουν την δουλειά τους!star
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου