'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ύψωσαν γκέι σημαία..!!!

Την εθνική σημαία κατέβασαν οργανώσεις ομοφυλοφίλων από δημαρχείο περιοχής της Μελβούρνης. Στη θέση της έβαλαν τη γνωστή σημαία στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Θύελλα αντιδράσεων από πολίτες και παλαίμαχους στρατιωτικούς (Pic).

Με ένα διαφορετικό τρόπο αποφάσισε η κοινότητα ομοφυλόφιλων Αυστραλίας να διαμαρτυρηθεί ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό.
Οι ίδιοι αποφάσισαν να κάνουν την παρουσία τους πιο αισθητή, κατεβάζοντας την εθνική σημαία από το Δημαρχείο της περιοχής Port Philip της Μελβούρνης, αλλά και υψώνοντας ταυτόχρονα τη δική τους, υπενθυμίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι "και οι ομοφυλόφιλοι έχουν τη δική τους σημαία".

"Λόγω της καθιερωμένης εκδήλωσης που οργανώνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι γκέι της πόλης, ανάρτησαν τη σημαία του ουράνιου τόξου στο κτίριο του Δημαρχείου", μεταδίδουν σήμερα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.


 Η ανάρτηση της σημαίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τα σχόλια κατά της πρωτοβουλίας του δημοτικού συμβουλίου να αναρτήσει την σημαία των γκέι, ήταν πολλά και διάφορα, ενώ ένας δημότης αναρωτήθηκε αν πάνε και στον πόλεμο να πολεμήσουν με την ίδια σημαία οι ομοφυλόφιλοι.

Μεταξύ αυτών που διαμαρτυρήθηκαν ήταν και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιών Πολεμιστών (RSL) David McLachlan, ο οποίος δήλωσε ότι κακώς το δημοτικό συμβούλιο κατέβασε την σημαία του έθνους και ανύψωσε μια σημαία που εκπροσωπεί μια μειονότητα πολιτών.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "άσχετα αν οι άνθρωποι είναι ομοφυλόφιλοι ή ετερόφυλοι ή οτιδήποτε άλλο, συνεχίζουν να παραμένουν Αυστραλοί και να εκπροσωπούνται από τη σημαία του έθνους".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου