'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Αναβολή της επίσκεψης Παπανδρέου στο Κάιρο

Ακύρωσε ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου την επίσκεψη του στο Κάιρο που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 6 Φεβρουάριου.
 
Στην ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνει πως ο κύριος Παπανδρέου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Αιγυπτιακή ηγεσία και πως προτίθεται να πραγματοποιήσει την επίσκεψη του στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:


«Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων στην Αίγυπτο και μετά από σχετικές συνεννοήσεις με την αιγυπτιακή ηγεσία, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματιζόμενης για αύριο επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, στο Κάιρο.


Ο Πρωθυπουργός, είναι σε συνεχή επαφή με την αιγυπτιακή ηγεσία και προτίθεται να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες.


Τέλος, ο Πρωθυπουργός, σχετικά με τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu και τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmud Abbas».


zougla
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου