'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πέλλα: Έθαβε τα ναρκωτικά στον κήπο και το άλσος

Μέσα στο… πράσινο έκρυβε το χασίς που σκόπευε να πουλήσει σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας ένας 37χρονος έμπορος...
..ναρκωτικών από χωριό της Πέλλας!  


Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν προλάβαιναν να… ξεθάβουν συσκευασίες γεμάτες «φούντα», που έφτασαν συνολικά τα δέκα κιλά!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πληροφορίες για την δράση του 37χρονου και έκαναν έφοδο στο σπίτι του στο χωριό Πολυκάρπι, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες με ινδική κάνναβη συνολικού βάρους δύο κιλών και 480 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό που χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του με τους «πελάτες» του.


Όμως, δεν ήταν αυτό το μόνο «εμπόρευμα» που είχε στην κατοχή του ο δράστης… Ο ίδιος οδήγησε τους αστυνομικούς σε ένα αθέατο σημείο στον κήπο της κατοικίας του και τους παρέδωσε μία συσκευασία η οποία περιείχε άλλα 295 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς την οποία είχε θάψει στο έδαφος! Η… βόλτα συνεχίστηκε σε ένα αλσύλλιο κοντά στο σπίτι του, όπου είχε θάψει δύο χάρτινα κιβώτια τα οποία περιείχαν άλλα έξη κιλά και 950 γραμμάρια «φούντας»! Η συνολική ποσότητα έφτασε τα εννέα κιλά και 725 γραμμάρια και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.



proto thema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου