'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Πεντάχρονος πήγε στο σχολείο οπλοφορώντας

Ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, δύο κουτιά με 100 σφαίρες κρότου και τρία κυνηγετικά φυσίγγια εντόπισε νηπιαγωγός παιδικού σταθμού στη σχολική τσάντα ενός πεντάχρονου μαθητή.
Η διευθύντρια παρέδωσε τα αντικείμενα στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη ο πατέρας του μαθητή στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, 600 σφαιρίδια και ένα ξύλινο κλομπ.

Ο πεντάχρονος όταν τον ρώτησαν, είπε ότι ο πατέρας του πυροβολούσε με άλλο πιστόλι, το οποίο έκρυψε στην αυλή του σπιτιού την ημέρα που τραυματίστηκε η οκτάχρονη γειτόνισσά τους. Ωστόσο, επειδή δεν έχει εντοπιστεί το όπλο, δεν αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η ενοχή του 26χρονου αθίγγανου.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τον τραυματισμό της οκτάχρονης είχαν διεξαχθεί από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής εννέα κατ'οίκον έρευνες και ελέγχθηκαν 22 άτομα και δεκατρία οχήματα, ενώ κατασχέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι κρότου, μια ράβδος, ένα μαχαίρι και διάφορα φυσίγγια.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι του στο Ζεφύρι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου